Публикация

Адаптация и първи грижи за новороденото

Участвайте в училище "Мама и бебе", за да сте спокойни и подготвени за майчинството


Готова ли съм за родител, дали ще бъда добра майка, как ще се справям с всички грижи около бебето...Не оставяйте лошите мисли да помрачат радостта от най-щастливото събитие в живота на една жена - майчинството. Запишете се в училище за настоящи и бъдещи майки "Мама и Бебе" и посрещнете родителството спокойни и подготвени.

Д-р Вяра Константинова, неонатолог

Ще получите професионални съвети как да се грижите за новороденото по всички съвременни правила.

Д-р Вяра Константинова - един от водещите неонатолози на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда ще говори подробно за адаптацията и първите грижи за новороденото у дома.

Д-р Константинова е неонатолог с богат опит. Завършила е медицина през 1994 г. От 1995 г. до 2001 г. е клиничен ординатор към „Специализирана болница за активно лечение по детски болести” - гр. София. През 2001 г. придобива специалност по „Педиатрия”. От края на 2001 г. до 2008 г. работи като неонатолог в Специализираната болница за активно лечение на детски болести. Има специалност по „Неонатология” от 2006 г. Преминала е курсове по трансфонтанелна ехография - в Лондон, Великобритания и абдоминална ехография. От септември 2008 г. е част от екипа на д-р Масларска в Токуда. Има участия в множество научни форуми - Първи национален конгрес по неонатология, конференции по неонатология и др. Участвала е с редица публикации в специализирания печат.

Училище "МАМА и БЕБЕ"  ще се проведе от 11 до 12,30 ч. на 17 май в ИнтерЕхпоцентър в рамките на изложението БУЛМЕДИКА БУЛДЕНТАЛ .

Може да се запишете за участие ТУК. Всички участници получават безплатен вход за събитието и много награди, а за първите 20 записали се ще има допълнителни награди от Bioderma. 

Коментари