1000, София
ул. "Атанас Дуков" 29
+3592 9321 861

Актавис ЕАД

Фармацевтична компания

Актавис е най-голямата фармацевтична компания в България по продажби в опаковки и производствен капацитет. Нашата мисия е да разработваме и произвеждаме лекарствени продукти от най-високо качество.

Lactacare Stop Lactacare Stop Повлиява остра диария и стомашно-чревни разстройства. Поддържа електролитния баланс. Намалява умората и изтощението. Бърз ефект (само няколко часа след приемане), удобна за прием форма и приятен вкус на портокал.
Lactacare Plus Lactacare Plus ​Предназначен е за профилактика или лечение на диария по време на и след прием на антибиотик. Уникална комбинация от 4 специално разработени, био подсилени щама живи млечнокисели бактерии (пробиотик), пребиотик и витамин В2. Опаковката е достатъчна за 1 курс на антибиотично лечение.
Lactacare Daily Lactacare Daily Балансира чревната микрофлора.
Облекчава симптомите на раздразненото дебело черво.
За ежедневна употреба, еднократно дневно.
Контрол върху болката Контрол върху болката Две трети от онкологично болните пациенти съобщават за болка свързана със заболяването им. С напредване на болестта, болката става водещо оплакване – при над 95% от болните, но въпреки това, проучвания от редица европейски страни доказват, че болката не е лекувана адекватно при 56-82.3% от случаите.