Публикация

Актавис ЕАД с приз „Работодател на годината 2015“

Актавис ЕАД е единствената фармацевтична компания сред най-добрите работодатели в класацията, в резултат на високи резултати от проучване удовлетвореността на служителите на компанията.


Актавис ЕАД зае I-во място в категория „Средни и големи компании“ в класацията „Работодател на годината 2015“ в годишното проучване на консултанската компания Aon Hewitt, като наградата " Най- добър работодател за 2015 г." беше връчена на Актавис ЕАД на специална церемония снощи от г- н Гълъб Донев- зам.- министър на труда и социалната политика. Преди да връчи наградата, г-н Донев сподели:

Не съм изненадан, че тази компания е на първо място в категория „Средни и големи предприятия“. Компанията е голям и доказан работодател в България“.

От името на Актавис ЕАД наградата получиха г-н Питър Бергуист - вицепрезидент „Югоизточна Европа“ на Алерган/Актавис и г-жа Екатерина Костуркова - директор „Човешки ресурси“ на Актавис ЕАД.

Имахме ясно поставени цели, които съм щастлива, че изпълнихме успешно. Тази награда е плод на много усилия и активна работа, свързана с удовлетвореността на служителите на Актавис ЕАД. Благодаря на екипа „Човешки ресурси“, на целия мениджърски състав и на всички служители на нашата компания“, сподели г-жа Костуркова.

Аз съм изключително горд с нашия екип в България“, сподели г-н Бергуист. „Започнахме работа по удовлетвореността на нашите служители преди четири години и тази награда доказва, че сме на прав път“.

Напомняме, че през 2013 г. Актавис ЕАД зае четвърто място, а през 2014 г. второ място в категория „Средни и големи компании“ в класацията „Работодател на годината“.

Коментари