Публикация

Актавис в помощ на хората с аутизъм

За втора поредна година Актавис подкрепя благотворително бягане в полза на хората с аутизъм в България, организирано съвместно със сдружение „5km run“, което ще се ще се проведе на 10 октомври /събота/ 2015 г. от 9.00 ч. в четирите най-големи града в страната - София, Варна, Пловдив и Бургас,


За втора поредна година Актавис подкрепя благотворително бягане в полза на хората с аутизъм в България, организирано съвместно със сдружение „5km run“, което ще се ще се проведе на 10 октомври /събота/ 2015 г. от 9.00 ч. в четирите най-големи града в страната - София, Варна, Пловдив и Бургас.

Целта на благотворителната акция е събиране на дарения в помощ на хората с аутизъм в България под мотото „Сам, но не самотен“, съвместно с Асоциация Аутизъм и организацията „Паралелен свят“.

Освен като основен спонсор, Актавис ще дари допълнителни финансови средства в помощ на хората с аутизъм в България, които имат нужда от специална рехабилитация и интеграция.

Благотворителното бягане на 5-километровата отсечка ще стартира едновременно в София, Пловдив, Варна и Бургас по традиционните трасета на „5km run“:

София – 9.00 ч. - Южен парк, основна алея, паметникът с гълъбите

Пловдив – 09.00 ч. - Старт на Гребната база, пред трибуните

Варна – 9.00 ч. - Старт под Летния театър в Морската градина

Бургас – 9.00 ч. - До Пантеона в Морската градина

Всички граждани, подкрепили благотворително акцията чрез своите дарения, които ще се осъществяват на трасетата, ще получат специално изработени за целта фланелки.

Актавис има утвърдена и дългосрочна политика в подкрепа на спорта, защото за компанията спортът означава здраве. Подкрепата от страна на Актавис на тази благородна инициатива ще мотивира по-активния, здравословен начин на живот и ще подпомогне хората с аутизъм в България.

Подкрепете инициативата и заповядайте!

Коментари

Надявам се да дойдат много хора и да се получи страхотно събитие