Публикация

„Амбинор къп“ с второ издание за годината

Предстои нов тенис турнир за мъже, който ще се проведе от 24 до 28 август, от 10 часа на червените кортове на ТК „Левски“ в столичната Борисова градина.


Станалият вече традиционен турнир „Амбинор къп“, с който от 12 години всяка пролет се открива състезателният тенис сезон на открито, в края на август ще има второ, есенно издание по идея на д-р Петър Велев, собственик на „Екофарм“, който е спонсор и на новото начинание.

Турнирът ще се проведе от 24 до 28  август на червените кортове на ТК „Левски“ в столичната Борисова градина и се очаква отново да събере елитните ни състезатели в този спорт. На първите три места в схемата ще бъдат тенисистите, спечелили най-много точки в състезанията на АТП, следвани от онези, които са с доказано присъствие в националните ни турнири.

Според Димитър Войнов, председател на ТК „Левски“ и главен организатор на есенното издание, за участие ще се запишат не само най-опитните ни в този спорт, но и всички по-млади тенис надежди. Мотиви за това има предостатъчно – турнирът е включен в официалния състезателен календар на Българската федерация по тенис. Така че и есенният „Амбинор къп“ е вече кръг от държавното ни първенство.

Наградният фонд е от 2500 лв., като победителят получава 1000 лв., класиралият се на второ място - 500 лв., а третият и четвъртият - по 250 лв. Класиралите се от 5 до 8 място – по 125 лв. За победителите освен купите ще има и специални подаръци от „Екофарм“.

Квалификациите са в три кръга и ще определят участниците в основната схема. Полуфиналите и финалът, както винаги, започват точно в 10 ч.

Хранителната добавка „Амбинор Енерджи“, кръстник на тенис турнира, е вече с нова опаковка и подобрен състав - уникална комбинация от четири важни за организма съставки: аргинин аспартат, магнезий, биотин и витамин В6. Продуктът гарантира жизнен тонус, преодоляване на физическото изтощение (след натоварване, активен спорт), намаляване на психическата умора (стрес, пътуване, натоварване в работата). Амбинор Енерджи“ помага за повишаване на концентрацията и способността за запаметяване на информация, особено по време на изпити, за преодоляване на отпадналост и умора, свързана с различни заболявания – сърдечносъдови, неврологични, онкологични, диабет.

Коментари