CredoWeb

CredoWeb

Компания
01:00 / 29 Ное 2008
Българският лекарски съюз избира ново ръководство през януари

На предстоящия извънреден събор на съсловната организация, който ще се състои от 13 до 15 декември в София, ще бъде обсъдена бюджетната рамка на здравеопазването и възможността да бъде подписан Национален рамков договор за 2009 г...

Отчетно-изборeнт събор на Българския лекарски съюз ще се проведе между 18 и 21 януари. На предстоящия извънреден събор на съсловната организация, който ще се състои от 13 до 15 декември в София, ще бъде обсъдена бюджетната рамка на здравеопазването и възможността да бъде подписан Национален рамков договор за 2009 г.

Това заяви председателят на съсловната организация д-р Андрей Кехайов пред Третата научна конференция на столичното Сдружение на общопрактикуващите лекари.

Сред участниците в конференцията беше обсъдена и необходимостта от протестни действия. Сред общопрактикуващите медици се провежда допитване за готовността им да спрат работа в знак на протест срещу недостатъчния според тях бюджет за първичната извънболнична медицинска помощ.


Ако сте медицинско лице и желаете и Вие да публикувате статия, можете да го направите, като се регистрирате тук

Подобни

ДАРИТЕЛСКА КАМПАНИЯ за СВЕТОВНИЯ ДЕН НА СЕСТРИНСТВОТО - 12 МАЙ НАПРАВИХА СТУДЕНТИТЕ от СПЕЦИАЛНОСТ "МЕДИЦИНСКА СЕСТРА" на ФОЗ - ПЛОВДИВ
Митове за раждащата жена