CredoWeb

CredoWeb

Компания
01:00 / 30 Окт 2008
Болница „Токуда” получава награда за управление на качеството

Посланикът на Япония Цунехару Такеда днес ще награди болница „Токуда” с приза за управление на качеството „Босей – стремеж към звездите”...

Посланикът на Япония Цунехару Такеда днес ще награди болница „Токуда” с приза за управление на качеството „Босей – стремеж към звездите”. Той ще бъде връчен на административния директор на болницата д-р Явор Дренски на официална церемония.

Отличието се присъжда за ефективен мениджмънт, прилагането на добра медицинска практика, контрол на качеството по отделения и медицински дейности, промоция на здравето и профилактика, въвеждането на стандартизиран протокол за медицински грижи и неговото постоянно усъвършенстване.

Наградата е инициирана от Българската търговско-промишлена палата, Българо-японския икономически съвет, с подкрепата на Института за следдипломна квалификация при УНСС, Японската асоциация за международно сътрудничество “Джайка” и Токийския университет.

Специална комисия оценява ефективността на прилагането на системата „Тотално управление на качеството”. Задължителен критерий е мениджмънтът на организацията да осигури продукти и услуги с качество, задоволяващо потребителя, в подходящия момент и на подходящата цена.

Ако сте медицинско лице и желаете и Вие да публикувате статия, можете да го направите, като се регистрирате тук

Подобни

Американка живее 20 г. с мистериозна болест - оказва се злокачествена анемия
Д-р В. Герев: Депресията трябва да се лекува, тя не е под контрола на волята