Публикация

Comfortex - пет индийски билки срещу подут корем и газове

Комфортекс е изцяло природен продукт, който помага при нарушено храносмилане, тежест след хранене и метеоризъм


Comfortex е напълно натурален растителен продукт, който премахва подуване и тежест след хранене,

помага при газове и спазми в червата. Този природен помощник съчетава всички познати средства за повлияване на храносмилателните нарушения.

Comfortex помага при газове и подут корем

Comfortex е с доказан ефект при редица проблеми на храносмилателната система:

  • подуване на корема;
  • свръх образуване на газове (метеоризъм);
  • тежест след нахранване;
  • нарушено храносмилане.

Благоприятното действие на Комфортекс се дължи на билките в състава му. Това са екстракти от 5 автентични индийски растения, богати на газогонни, етерични и ароматни масла. Комбинацията от билки е базирана на взаимното усилване на действието им и на хилядолетното индийско учение за здравето – Аюрведа. В съчетание те намаляват свръх образуването на газове в червата, притежават спазмолитични свойства и подобряват храносмилането.

  • Гигантски копър (Ferula asafоetida) е растение, известно със своето газогонно и спазмолитично действие. Прилага се при тежест и подуване на корема в резултат на натрупване на газове в стомашно-чревния тракт. Използва се и за подобряване на храносмилането. Съдържа етерични масла, растителни смоли и клей.
  • Ажгон (Trachyspermum ammi) е ароматна билка с газогонен ефект. Съдържа летливи масла, стимулиращи отстраняването на газовете от стомашно-чревния тракт. Те увеличават тонуса на мускулатурата и засилват перисталтиката.

Комфортекс - билкова комбинация за по-добро храносмилане

  • Джинджифил (Zingiber officinale) е билка с антиоксидантни свойства, считана за газогонно средство. Има благоприятно действие при стомашни болки и лошо храносмилане. Действа като стимулант на стомашно-чревния тракт. Джинджифиловото масло е смес от 24 съставки, основна от които е джинджерол.
  • Черен пипер (Piper nigrum) се използва като средство срещу газове и колики. Често се предписва при смутено храносмилане,

    Комфортекс намалява свръх образуването на газове в червата

    подуване на корема (метеоризъм) и диария. Съдържа етерични масла, кристалните алкалоиди - пиперин, пиперидин, пиперитин и растителна смола.

  • Гардения (Gardenia gummifera)има спазмолитично, газогонно и стимулиращо действие при затруднено храносмилане. Главната му активна съставка е гарденин.

Натуралният помощник Комфортекс е под формата на меки капсули, в които няма синтетични оцветители. Поради изцяло растителния си състав Comfortex няма странични ефекти и може да се прилага толкова продължително, колкото е необходимо.

Препоръчителният прием при възрастни е по 2 капсули с чаша вода след хранене. Благоприятният ефект от Comfortex настъпва бързо - 5 до 15 минути след приема.

Коментари

Много бързо облекчава ,по коледа щях да гръмна и майка ми го извади от някъде - направо ме спаси:) Ама най-добре да не се прекаллява с манджата де.