CredoWeb

CredoWeb

Компания
01:00 / 12 Окт 2008
Д-р Наташа Пачовска e „Семеен лекар на 2008 г.”

Д-р Наташа Пачовска от Плевен взе приза „Семеен лекар на 2008 година” по време на годишната конференция на общопрактикуващите лекари, която...

Д-р Наташа Пачовска от Плевен взе приза „Семеен лекар на 2008 година” по време на годишната конференция на общопрактикуващите лекари, която се проведе в Пловдив.
Отличието „Най-активен член на сдружението” бе присъдено на д-р Светлин Митев от Варна.

Форумът бе под мотото “Общата медицина - медицина за всички, но не за всеки” и през двата дни над 300 лекари от цялата страна дискутираха по всички проблеми на доболничната помощ.

„Дискусията бе ползотворна, обсъдихме проблемите и ежедневните трудности, които срещаме в работата си, обменихме мнения и, разбира се, коментирахме ситуацията в системата.” – поясни д-р Любомир Киров, председател на Националното сдружение на общопрактикуващите лекари.
Той допълни, че до два дни представители на сдружението ще се срешнат със здравния министър д-р Евгений Желев, за да обсъдят постигнатите договорености с НЗОК.

„Чак тогава ще решим какви ще бъдат нашите по-нататъшни действия.” - каза д-р Киров.
Ако сте медицинско лице и желаете и Вие да публикувате статия, можете да го направите, като се регистрирате тук

Подобни

ДАРИТЕЛСКА КАМПАНИЯ за СВЕТОВНИЯ ДЕН НА СЕСТРИНСТВОТО - 12 МАЙ НАПРАВИХА СТУДЕНТИТЕ от СПЕЦИАЛНОСТ "МЕДИЦИНСКА СЕСТРА" на ФОЗ - ПЛОВДИВ
Митове за раждащата жена