За нас

Предлагаме комплексно, цялостно лечение индивидуално за всеки.


При нас ще получите:

  • Истината за здравословното състоянието на вашите зъби
  • Качествена категоризация на материалите спрямо цените.
  • Коректно информиране на пациента

Преди всичко лекуваме проблема, а не осакатяваме нашите пациенти с прибързани и скъпоструващи решения. 

Предлагаме комплексно, цялостно лечение индивидуално за всеки. Справяме се успешно с тежки, усложнени случай, които в момента са налични при 80 % от българското население. Справяме се моментално с дискомфорт от зъбен произход със съответно снемане на анамнеза, безпроблемно разрешаване и статус на казуса до пълно възстановяване на функцията на зъбите и венците.


Услуги:

1. Консервативна терапия – естетично възстановяване, кариесология и ендодонтия на високо ниво. Машинна обработка на каналите и запълване с гутаперка.

2. Пародонтална хирургия и пародонтология – пародонтален кюретаж, почистване на зъбен камък и гингивална хирургия.

3. Модерна имплантология.

4. Протетична стоматология – протетични методи на европейско ниво.


Екип:

Екипа се управлява от д-р Калин Николов Василев - дентален лекар с 12 годишна практика в областта на общата стоматология.

Завършил е стоматология в Медицински Университет-София през 1997 г.Има стаж като участъков стоматолог в ЕлинПелинска община около 3 години след завършването си,стаж в МСЦ-Медива, кратка практика като преподавател в Медицински колеж “Йорданка Филаретова”-зъботехнически отдел, и други частни кабинети.Собствена практика открива през 1999 г. в комплекс Люлин 6,а през 2008 регистрира втори кабинет в Люлин-център ,бл.789,като естествено продължение на професионалната си кариера .д-р Василев непрекъснато усъвъшенствува своите познания в денталната медицина ,като винаги търси успешни механизми за прилагането им в Българските пазарни условия.

м.с Мариана Василева е основния и първи помощник в кабинета.

Тя е с над 30 год.практика като стоматологична сестра и е работила дълги години в ОСП към Окръжна болница с много именити други зъболекари в Софийската дентална общност.Тя също е посещавала много квалификационни курсове за сестри и притежава абсолютна правоспособност да упражнява професията си.

За повече информация посетете нашите уеб страници: