Публикация

Ен-Ти-Тус атакува кашлицата със силата на билките

Ен-Ти-Тус атакува кашлицата със силата на билките

Уникалната комбинация от 7 растителни екстракти прави сиропа ​N-Ti-Tuss подходящ едновременно срещу суха и влажна кашлица. Действа успокояващо при кашлица, причинена от настинка, грип и други вирусни заболявания.

 

N-Ti-Tuss e билков сироп за кашлица, съставен от седем индийски билки под формата на стандартизирани екстракти. Сиропът Ен-Ти-Тус е разработен на основата на древното индийски учение за здравето - Аюрведа. Комбинацията от растения в състава му действа синергично и засилва благотворното влиянието на всяка една от билките.

 

 

Ен-Ти-Тус сироп при суха и влажна кашлица

 

Растителните екстракти в N-Ti-Tuss имат различен принцип на действие, което определя уникалното приложение на сиропа - подходящ както при суха, така и при влажна кашлица. N-Ti-Tuss улеснява отхрачването, като втечнява жилавия секрет. Сиропът има благоприятен ефект и при възпаление и болки в гърлото.

 

Ен-Ти-Тус облекчава също дразненето в гърлото и помага при пресипване на гласа. Билковата комбинация успокоява възпалената лигавица на гърлото и помага при дразнене на дихателните пътища с алергичен произход.

 

 

 

 

 

 

Ен-Ти-Тус е ефикасна първа помощ при кашлица, причинена както от настинка, така и от вирусни инфекции и грип. Употребата му е безопасна и без странични реакции и може да започне веднага с появата на кашлицата, независимо от вида й – суха, влажна, алергична.

 

Сиропът не съдържа алкохол и няма седативен (успиващ) ефект, което го прави изключително подходящ за прием и от деца.

 

 

Билките в сиропа Ен-Ти-Тус

По-голямата част от билките в N-Ti-Tuss са известни у нас като подправки, но техните лечебни свойства са широко използвани в хилядолетното учение за здравето Аюрведа. Всяка от седемте билки се отличава със своя принцип на действие, но в съчетание тяхното действие се усилва синергично.

 

Всеки 5 мл съдържат стандартизиран растителен екстракт от:

  • Плажен бадем, Терминалия белерика (Terminalia Bellirica) - действа отхрачващо и намалява възпалението на гърлото
  • Сладник, Женско биле (Glycyrrhiza glabra) – действа противокашлично, антибактериално и успокоява лигавицата
  • Свещен босилек (Ocimum sanctum)действа успокояващо при катарални бронхити
  • Баламарски орех (Adhatoda vasica)- разширява стеснените от болестния процес бронхи, действа отхрачващо, успокоява кашлицата
  • Куркума (Curcuma longa) - действа антибактериално и превантивно при рецидивиращи инфекции на гърлото
  • Сиамски джинджифил, Галангала (Alpinia galangal) - използва се при болки в гърлото и пресипнал глас, действа антикатарално и антимикробно
  • Дълъг пипер (Piper longum) - използва се при хронични бронхити, простуда, кашлица, намалява честотата на рецидивите при инфекции на гърлото, има антиалергично действие
  • Евкалиптово масло (Eucaliptus oil) - действа отхрачващо, използва се при астма, кашлица, заболявания на синусите и пресипнал глас

 

 

Кога и как се приема Ен-Ти-Тус сироп

 

Приемът на натуралния билков сироп може да започне още с първите прояви на кашлица, независимо от причините за нея. Препоръчителният дневен прием на N-Ti-Tuss билков сироп за суха и влажна кашлица е:

  • 3 пъти дневно по 10 мл за възрастни
  • 3 пъти дневно по 5 мл за деца над 6 години
  • 3 пъти дневно по 2,5 мл за деца 1-6 години

За максимален ефект храни и течности могат да се приемат най-рано 30 минути след употребата на N-Ti-Tuss.

 

Отвореният сироп може да се съхранява до 6 месеца на тъмно и сухо място.

Коментари

Какъв е срока на годност на сиропа след отваряне - ако има разлика?

Лилия Благоева
10 мар 2015 12:03

Хлапетата у дома много харесват магаренцето и без проблем приемат сиропчето. Възприели сме го като игра - аз съм в ролята на майката, а те кашлят като магаренцето от клипа и става адски лесно.

Много добър продукт при суха и влажна кашлица в детска възраст;Вкусът допада на децата.приемат го с желание.което е от значение за лечението;