1421, София
бул. Черни Връх 14, бл. 3
+3592/950 44 10

Фирма Ecopharm

Фармацевтична компания

Екофарм е развита фармацевтична компания с над 10 години история. Създадена е през 2000 г. и бързо се нарежда сред водещите фармацевтични компании в България. Екофарм е специализирана в маркетинг и дистрибуция на широка гама оригинални и генерични продукти.

Ресвирол (Resvirol) Ресвирол (Resvirol) Ресвирол е натурален продукт с мощно антиоксидантно действие. Съдържа веществото ресвератрол, което доказано намалява оксадитивния стрес и възпаление, подпомага нормалната клетъчна репликация; неутрализира свободните радикали и предотвратява образуването на нови.
Urocomfort (Урокомфорт) Urocomfort (Урокомфорт) Урокомфорт е комбиниран натурален продукт, предназначен за профилактика и допълнение към терапията на остри или хронични инфекции на пикочните пътища /ИПП/.
Ogestan Ogestan Ogestan (Огестан) е хранителна добавка, която предоставя на бременни, кърмачки и желаещи да забременеят, само най-необходимите микроелементи. Проучванията показват, че сред бременните и кърмещите майки, приемът на йод, фолиева киселина и витамин D3 е недостатъчен.
Грип – симптоми и лечение Грип – симптоми и лечение Той идва внезапно с висока температура, главоболие, треска, кашлица, болки в гърлото, мускулите и ставите. Има начин да се справите с грипа!