Публикация

Гимнастика за бебета - как и защо

Запишете се за училище "Мама и бебе" и научете


Всички знаем, че гимнастиката  е чудесен начин за цялостно тонициране на организма. И ако това важи за възрастните, то за новородените гимнастиката е от основна важност за тяхното бъдещо развитие. Упражненията при бебетата подобряват работата на дихателната и сърдечно-съдовата система, стимулират развитието на нервната система, сетивните органи и опорно-двигателния апарат. Редовната гимнастика на бебето играе съществена роля за повишаване на емоционалния ме тонус на детето и изграждане на имунитет.

Яна Раковска, кинезитерапевт

Как правилно да изпълняваме упражненията с нашите бебчета, ще разкаже специалистът кинезитерапевт – Яна Раковска от Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда. В рамките на събитието училище "МАМА и БЕБЕ" на CredoWeb  и Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда майките ще получат експертни съвети как да се грижат за новороденото по всички съвременни правила. Всяка мама ще може да участва в практическата сесия, в която ще бъдат демонстрирани методиките за гимнастика при новородени.

Училище "МАМА и БЕБЕ"  ще се проведе от 11 до 12,30 ч. на 17 май в ИнтерЕхпоцентър в рамките на изложението БУЛМЕДИКА БУЛДЕНТАЛ .

Може да се запишете за участие ТУК. Първите 100 записали се получават безплатен вход за събитието, а първите 20-и награда от Bioderma. 

Научете подробности>>>

Коментари