За нас

Инфинита е ексклузивен представител за България на ехографска апаратура Mindray. Снабдява болници, отдления и лекарски кабинети с надеждна медицинска апаратура и оборудване с гарантиран произход и качество. Създава възможности за изграждането на качествено и достъпно здравеопазване.

ww.infinita-bg.com

Медицински е-магазин

Намери и пазарувай изгодно с един клик!

www.store.infinita.bg

МЕДИЦИНСКА АПАРАТУРА, оборудване и консумативи

 

ЕКСКЛУЗИВЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ на ехографска апаратура Mindray

 

 

КОМПЛЕКСНИ РЕШЕНИЯ ЗА МЕДИЦИНСКАТА ПРАКТИКА И БОЛНИЧНИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ

Инфинита са занимава с предоставяне на услуги по снабдяването на болници, болнични отделения, лекарски кабинети и медицински специалисти с качествена, достъпна и надеждна медицинска апаратура, оборудване и консумативи.

Мисията на Инфинита е да осигуряваме съдействие в набавянето на качествени медицински изделия, необходими за изграждането на надеждно и достъпно здравеопазване.

Продуктите, предлагани от Инфинита са с доказан и проверен произход, добро и подбрано качество, от сертифицирани производители по международните стандарти за производство на медицински изделия.

Инфинита предлага пълно съдействие във всички детайли по добиването на ново медицинско изделие.

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ Екипът на Инфинита е с богат практически опит, изграден от специалисти с медицинско, инженерно и икономическо образование, специализации и добито през годините богато познание.

ПЪЛНА ГАМА МЕДИЦИНСКА АПАРАТУРА И ПЕРИФЕРИЯ

 

ОБУЧЕНИЕ

Инфинита извършва обучения на своите клиенти и партньори. Провежда периодични обучения по ултразвукови технологии, работа и настройки на ехографските системи за медицински специалисти.

СЕРТИФИКАЦИОНИ ОБУЧЕНИЯ ПО ЕХОГРАФИЯ

Инфинита води лекции по Основи на ултразвука на ежегодно провежданите сертификационни обучения по ехографска диагностика. Организира сертификационни семинари с водещи лектори.

ГАРАНЦИЯ

Гарантирано качество и произход на медицинските изделия. Инфинита обслужва гаранционно и извън гаранционно обслужване на апаратурата Като надежден доставчик представлява подбрани световни производители.

СЕРВИЗ

Инфинита разполага със собствен сертифициран сервиз. Обучени специалисти с дългогодишен опит осигуряват технически безпроблемна работа с доставената апаратура.

Инфинита - ехографи Mindray, медицинска апаратура и оборудване

Сайт:
www.infinita-bg.com

Медицински е-магазин:

www.store.infinita.bg

0700 20 640

0887 10 64 20

Продукти

DC-8 Expert ехограф
Продукт
DC-8 Expert ехограф
Медицинска апаратура
Resona 7 ехограф
Продукт
Resona 7 ехограф
Медицинска апаратура

Събития

Първи триместър на бременността                                      
(Двудневен теоретичен и практически курс на тема )
Събитие
Първи триместър на бременността (Двудневен теоретичен и практически курс на тема )