1000, София
ул. "Плачковица" 1А

KWIAT LTD

Компания

Фирма KWIAT (“Квят” ООД) е семейна фирма създадена през 1991г. и вече е с повече от 25 години опит в оптическия бранш и повече от 20 служители, които се стремят да отговорят на всички очаквания на своите клиенти.
От основаването си, компанията се занимава с внос на слънчеви очила, диоптрични рамки, стъкла и аксесоари.

Кампания за профилактика на детското зрение Кампания за профилактика на детското зрение „Кампания за профилактика на детското зрение”, която обединява усилията на оптичния бранш и водещи институции, ще се проведе в цялата страна от 1 септември до 31 октомври 2015 г. Тя ще популяризира необходимостта от редовна профилактика на детското зрение и ще даде възможност на деца и младежи на възраст от 6 до 18 г. да преминат безплатен скрининг на очите в оптики в цялата страна. Целта на скрининга е да бъдат идентифицирани децата, които имат някакъв проблем със зрението и те навреме да бъдат насочени за преглед при офталмолог.
Йордан Йовчев - едно от лицата на кампанията - с млади гимнастици, които тренира
+11
Кампания за профилактика на детското зрение публикува галерия с 11 снимки Обичани българи казаха на светско събитие: "Погрижете се навреме за здравето на детските очи"
11:21 / 14 Окт 2016

Болница "Доверие" е партньор в кампанията за профилактика на детското зрение. В рамките й ще бъдат извършвани и безплатни очни прегледи.
Подробности може да намерите ТУК

10:18 / 04 Окт 2016