Описание

Фирма KWIAT (“Квят” ООД) е семейна фирма създадена през 1991г. и вече е с повече от 25 години опит в оптическия бранш и повече от 20 служители, които се стремят да отговорят на всички очаквания на своите клиенти. От основаването си, компанията се занимава с внос на слънчеви очила, диоптрични рамки, стъкла и аксесоари.

Фирма KWIAT (“Квят” ООД) е семейна фирма създадена през 1991г. и вече е с повече от 25 години опит в оптическия бранш и повече от 20 служители, които се стремят да отговорят на всички очаквания на своите клиенти. От основаването си, компанията се занимава с внос на слънчеви очила, диоптрични рамки, стъкла и аксесоари.

През годините сме били официален представител на световноизвестни марки като Paco Rabanne, XS, Carolina Herrera, Cube, Roccobarocco, Solaono, Dunlop, Polar Vision и др.

От 2003 г. компанията променя своя бизнес модел, ориентирайки се към производство и дизайн на диоптрични рамки и слънчеви очила. Тогава е регистрирана и търговска марка - KWIAT. 

От основаването си, компанията се занимава с внос на слънчеви очила, диоптрични рамки, стъкла и аксесоари. През годините сме били официален представител на световноизвестни марки като Paco Rabanne, XS, Carolina Herrera, Cube, Roccobarocco, Solaono, Dunlop, Polar Vision и др.

От 2003 г. компанията променя своя бизнес модел, ориентирайки се към производство и дизайн на диоптрични рамки и слънчеви очила. Тогава е регистрирана и търговска марка - KWIAT.

Въпреки краткия период от създаването й марката придобива все по-голяма популярност и много лоялни клиенти не само в България, но и в редица държави от Европа и света поради високо ниво на професионализъм, обслужване на клиенти и използване на качествени материали в производството на нашите продукти.

Дизайнът на моделите слънчеви очила и диоптрични рамки е съобразен както с водещите световни модни тенденции, така и с регионалните особености на различните пазари където KWIAT присъства и напълно отговаря на вкуса и възможностите на нашите клиенти.

1.KWIAT е марка произвеждаща бутикови продукти с повече т 25 години опит в оптическият бранш

2.KWIAT има европейски патент за запазена търговска марка

3.Диоптричните рамки KWIAT са регистрирани в Европейски Регистър за Медицински Изделия

4.Ние предлагаме и изнасяме/експортираме единствено продукти с марка KWIAT, чийто дизайн е разработен от нашият екип.

5.KWIAT разработва нови модели диоптрични рамки за различните си колекции 3-4 пъти в годината

6.KWIAT разработва нови модели слънчеви очила 1-2 пъти в годината

7.Всички очила KWIAT имат пълна производствена гаранция и дори предоставяме резервни части за нашите модели

8.Материалите/суровините, които използваме в производството на нашите модели слънчеви очила и диоптрични рамки закупуваме лично от доказани производители, което е и основен фактор за високото качество на крайният продукт.

- Италиански ацетат от “Mazzucchelli”

- Флексове и панти от OBE Germany

- Швейцарски Гриламид – TR 90

- Ръчно правен ацетат