Публикация

НМ Дженомикс е официален представител на новите тестове за течна биопсия Trovera

НМ Дженомикс е официален представител на новите тестове за течна биопсия Trovera

Новото партньорство с компания Trovagene осигурява на българските пациенти достъп до нови тестове за проследяване на онкологични заболявания.


НМ Дженомикс е една от седемте компании, които предлагат тестовете за течна биопсия TroveraTM на компания Trovagene, иноватор в технологиите за анализ на циркулираща туморна ДНК (цтДНК).

Тестовете за течна биопсия TroveraTM предоставят информация за мутации, свързани с развитието на най-често срещаните солидни тумори. Данните получени от TroveraTM подпомагат избора за най-подходящото лечение, като това дава сигурност на онколога за постигане на по-високи стандарти в индивидуалното лечение на всеки пациент. Изследването е неинвазивно, а за направата му е необходима кръв или урина от пациента.

"Радваме се да обявим, че пациентите и лекарите в новите международни локации вече ще имат достъп до нашата лабораторна технология за тестване на EGFR, KRAS и BRAF мутации в урината и кръвта," отбеляза Бил Уелч, главен изпълнителен директор на Trovagene.

За да научите повече за тестовете TroveraTM, свържете се нашия екип.

За Trovagene, Inc.
Базирана в Сан Диего, Калифорния, компания Trovagene прилага собствената патентована технология Precision Cancer Monitoring® (PCM) с цел изолиране, мониторинг и анализ на циркулираща туморна ДНК в кръвни проби и урина. Precision Cancer Monitoring® позволява детекция и количествено определяне на онкогенни мутации с роля за избора на най-подходящо лечение. Технологията на Trovagene е предназначена да осигурява важна клинична информация отвъд стандартните медицински грижи и е защитена чрез множество издадени патенти и заявки за патенти в световен мащаб. За повече информация, посетете http://www.trovagene.com/.

Коментари