Описание

"Откраднат живот" е първият български сериал на лекарска тематика. Излъчването му започва на 8 март по Нова телевизия. Три пъти седмично в продължение на 48 серии зрителите ще се срещат с героите, изправени пред тежки медицински и човешки дилеми.

"Откраднат живот" е първият български сериал на лекарска тематика като изключим ситкома "Клиника на третия етаж". Излъчването му започва на 8 март по Нова телевизия. Три пъти седмично в продължение на 48 серии зрителите ще се срещат с героите, изправени пред тежки медицински и човешки дилеми.

Сюжетът накратко:През 1982 г. акушер-гинеколог упражнява успешно професията си и всеки ден изражда деца и  дарява живот. В личен план  той е щастливо женен, но 10 години съпругата му не успява да зачене. Накрая се случва чудото, жена му забременява и заедно чакат тази голяма и изстрадана радост. Раждането минава леко, но се оказва, че бебето е с фатална за ония години диагноза – тетралогия на Фало – комплексна вродена сърдечна малформация.

По същото време в съседна  зала друга родилка умира веднага след раждането. Бебето й е здраво момченце. Специалисът е сам с дълго чаканото си, но  обречено бебе, и здравото момченце на починалата родилка. В състояние на шок, на афект, на безизходица този човек разменя децата...

Създаден в най-добрите традиции на филми като "Спешно отделение", "Д-р Хаус", "Анатомията на Грей" и "Болница на края на града", сериалът, продуцирът от "Dream team",ще въвлече публиката в драматизма на лекарското ежедневие, за да търси отговор на въпроса :Могат ли най-дборите сърдечни хирурзи да се справят със собствените си сърдечни проблеми и да намерят лек за тях?

Последвайте страницата ОТКРАДНАТ ЖИВОТ, за да следите всички новини, коментари, мнения за сериала , медицинските и житейски казуси в него.

Регистрирайте се и  може под статиите да задавате въпроси,  да споделите впечатления и  отзиви.

Писмата си може да изпращате, като използвате бутона ПИСМО под името на страницата, а може да ползвате  e-mail: e.staykova@credoweb.bg

Ще публикуваме най-интересните гледни точки на вас като зрители.