Публикация

Phys-AC -уникална гама от 4 продукта за кожа, склонна към акне

80% от юношите и всяка втора жена страдат от акне. Третирането на акне не се ограничава само до отстраняване на пъпки, но и в правилното му провеждане.


И през 2107  акнето продължава да бъде огромен проблем, поради което трябва да се намери решение. Статистиката говори сама за себе си:

  • 1- 12% от населението на Франция е засегнато, равняващо се наповече от 7 милиона души
  • 80% от юношите и всяка втора жена страдат от акне

Това е и най-честата причина за консултация с дерматолог:

  • 17% от рецептите са за акне
  • Продуктите за акне са водещи в продажбите в сегмента грижа за лице в аптеките
  • Въпреки голямото разнообразие на продукти, в наши дни, липсата на комплайънс може да предотврати резултатите и да доводе до разочарование.

Кожата, склонна към акне, изисква специални грижи и употреба на адаптирани продукти.
Въпреки че тези продукти трябва да третират акнеични лезии, те трябва да са деликатни към уязвимата кожа, склонна към акне, изискваща нежна грижа.Ето защо третирането на акне не се ограничава само до отстраняване на пъпки, но и в правилното му провеждане.


Основен приоритет на Phys-AC да  активни съставки, повлияващи всички фактори, отговорни за изявата на акне:
Срещу себореята: Sebolia редуцира секрецията на себум чрез инхибиране на 5-алфа редуктазата, основен ензим в хормоналния метаболизъм. Себоабсорбиращи микрогранули
осигуряват матиращ ефект.
Срещу хиперкератинизацията: алфа- и бета хидрокси киселини разрушават дезмозомите, връзките между кератиноцитите. Това подпомага тяхното отстраняване и отпушването на
космено-мастния канал, елиминирайки вроговената запушалка, причиняваща пъпки, черни точки и микрокисти.
Срещу бактериалната колонизация: Екстрактът от Кълнове от Овес Rhealba предотвратява адхезията на P.acnes върху клетките в космено-мастния фоликул и по този начин спира неговата пролиферация.
Редуцира възпалението: Zincol допълва успокояващото иантииритативно действие на екстракта от Кълнове от Овес Rhealba®
Второ предимство на Phys-AC: хидратиращи формули, които помагат на кожата да възстанови баланса си
Формули с високо съдържание на хидро-компенсиращи съставки.
Иновативна галеника, гарантираща освобождаването на активнитесъставки на всеки продукт, благодарение на биоламеларен
емулгатор.
И сега тя е тук, Phys-AC, първата гама с физиологични продукти за уязвима кожа, склонна към акне, за да подобри качеството на живот на всички потърпевши.

Серията Phys-AC включва 4 таргетно действащи, допълващи се продукта, повлияващи ефективно всички фактори, отговорни за формирането на несъвършенства. Текстурите на продуктите са изключително деликатни, а техният свеж и изискан аромат на мимоза и бял чай доставя удоволствие при всяка употреба:

- почистващ пенещ се гел

- почистваща мицеларна вода

- Phys-AC GLOBAL: интензивна грижа, която слага край на пъпките и черните точки

- Phys-AC HYDRA - компенсиращ крем - неотложна помощ за уязвима, раздразнителна, опъната, суха и лющеща се  кожа

В прикачения файл може да намерите подробна презентация на новата гама продукти за правенеция и лечение на акне.
 

 

 

Прикачени файлове

presentation Phys -AC.pdf

Коментари

Проблемът наистина е сериозен, пазара е наситен от всякакви продукти...Опитвал съм и евтини и скъпи препарати - без успех, ще опитам и тази серия, дано има ефект

 Phys-AC
7 апр 2017 16:26

Здравейте, точно за описвания от Вас проблем е четвъртият продукт от серията - Phys - Ac HYDRA - богат на компенсиращи хидратиращи активни съставки и успокояващи компоненти (екстракт от Кълнове от Овес Rhealba® и глициретинова киселина), този крем намалява чувството за опъване, ограничава десквамацията, контролира зачервяванията и успокоява иритациите. В седващите дни ще публикуваме по-подробни материали за всеки от продуктите , както и резултати от клинични наблюдения, проведени с тях.

Порових се малко за тази нова серия и после попитах в аптеката - в резултат на което се сдобих с мицеларната вода и кремчето за хидратация. Надявам се да отговори на описанието. При всички случаи ще дам обратна връзка:)...за сега мога да кажа само, че мирише много приятно и се усеща леко и приятно върху кожата:)

Който намери решението, ще стане милиардер:) и аз лично ще му стисна ръка

Всички продукти срещу акнеична кожа изсушават ужасно. Налага се обилна хидратация с крем за суха и дехидратирана кожа. И пак сме в омагьосания кръг... или пъпки... или люспи