Главна страница

За нас

Пренатест е генетичен тест, който с кръв от бременната установява наличието на най-честите генетични аномалии при плода.

Пренатест e съвременен ДНК тест от ново поколение, който позволява още в началото на 9-ата седмица на бременността с точност да се разбере дали Вашето дете ще се роди със Синдром на Даун, Синдром на Патау, Синдром на Едуардс или някой от дефектите свързани с половите хромозоми.

Пренатест не предоставя окончателна диагноза, но ни позволява с максимална прецизност (>99%) да определим дали бебето, което носите в утробата си, не е застрашено от едни от най-често срещаните вродени генетични аномалии.

Най-хубавото е, че Пренатест e неинвазивен. Това означава, че за разлика от алтернативните методи като амниоцентезата и хорионбиопсията, при които съществува значителен риск за усложнения и дори загуба на плода, нашият тест не налага вземане на биологичен материал за изследване от плацентата или околоплодната течност. Бърз и безстресов, пренаталният скринингов Пренатест изисква единствено вземането на венозна кръв.