Публикация

Науката среща бизнеса за 57-и път на изложението БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023

Науката среща бизнеса за 57-и път на изложението БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023

Международното събитие събира специалисти и компании от медицинския, денталния и дерматологичния сектор


От 31 май до 2 юни изложението БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА ще предостави по традиция  възможност за бизнес контакти между компаниите и специалистите от медицинския, денталния и дерматологичния сектор. 57-ото издание на международния формат създава условия за изграждане на ползотворни професионални взаимоотношения, обмяна на опит и информация за тенденциите и за утвърдените технологии, продукти и марки.

 

В рамките на три дни изложението ще превърне София в

притегателна точка за производители, вносители, представители, дистрибутори и търговци

на медицинско, дентално, дерматологично и естетично оборудване, обзавеждане, апаратура, инструменти, материали и консумативи.

 

Булмедика/Булдентал


Отново ще се проведе Green Line – форматът, събиращ компании и продукти от сферите на етеричните и базови масла, флорални води, хранителни добавки, козметични съставки, натурални оцветители и др.

Ще бъдат положени и основите на формата Antiaging medicine и Antiaging lifestyle

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023 се реализира благодарение на активната комуникация с партньорите от Българския лекарски съюз, Българския зъболекарски съюз, Българската асоциация на зъботехниците, Българския фармацевтичен съюз.

 

Булмедика


Посетителите могат да закупят билета си за посещение през онлайн платформата www.bulmedica.bg или от касите на Интер Експо Център в дните на изложението.

Коментари