Публикация

Беседи за бъдещи родители през декември (Програма)

Беседи за бъдещи родители през декември (Програма)

На 7 декември, четвъртък, от 14:00 часа, започва безплатната програма от Беседи за бъдещи родители на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда за месеца. Всички събития ще се проведат в Аулата на етаж 9 на болницата, като не е необходимо предварително записване.

 

Лекциите се водят от медицински специалисти от Клиниката по акушерство и гинекология, Отделението по неонатология и Центъра по клинична психология и психосоматика.

 

По време на беседите нашите лектори ще обърнат внимание на всички

важни аспекти от проследяването на бременността, раждането, първите грижи за новороденото, кърменето

Също така как се променят партньорските отношения след появата на бебето и как успешно да изпълняваме родителската и съпружеската роля. Събитията предоставят и уникална възможност за бъдещите родители да задават въпроси и да се консултират с опитните специалисти, предоставяйки не само информация, но и подкрепа в този важен момент от техния живот.

 

Представянето на акушеро-гинекологичния и неонатологичен комплекс ще се проведе на 21 декември, четвъртък, от 13:30 часа, в Аулата на болницата. По време на събитието ще получите полезна информация за медицинските грижи за майките и бебетата и условията в комплекса.

Лекциите за бъдещи родители са напълно безплатни

Не е необходимо предварително записване. Очакваме Ви!

 

Вижте пълната програма през декември:

 

Коментари