Публикация

Д-р Румен Стефанов спечели приза "Гастроентеролог - Лидер на мнение"

Д-р Румен Стефанов спечели приза "Гастроентеролог - Лидер на мнение"

Специалистът д-р Румен Стефанов се отличи като Лидер на мнение сред гастроентерологичната общност в CredoWeb за втората половина на 2023г.  Неговите аргументирани становища, изразени във виртуални формати, го нареждат на първо място с общо 437 точки за импакт. Като носител на отличието той получава специален бадж, който ще се позиционира на профила му в платформата.

 

Останалите гастроентеролози, които са подгласници на д-р Стефанов, са: проф. д-р Красимир Антонов Антонов (247 импакт точки), д-р Петко Василев (240 импакт точки) и д-р Любомир Костурков ( 236 импакт точки).

 

Импакт точките се формират на база споделените мнения и техните преглеждания, харесвания и коментари/отговори от други участници (Виж методологията)

 

 

Д-р Румен Стефанов е началник на Отделение по онкологична гастроентерология към „КОЦ-Враца“ и управител на МЦ „Санита“ в града. Притежава специалност по вътрешни болести и по гастроентерология. Той е лекарят, който въвежда за първи път в Северозападна България повече от 25 иновации в гастроентерологията и медицината, сред които: перкутанна чернодробна биопсия, насочена биопсия, алкохолна аблация на малигнени лезии в черния дроб, аргон-плазмена коагулация, ендоскопска мукозна резакция, субмукозни дисекции, ендоскопско лигиране на варици, клипс-хемостаза, приложение на Endo-Loop, перкутанен билиарен дренаж и други.

 

В интервю, по повод връчването на приза, той сподели:

Активното участие на лекарите днес в дискусии, уебинари и във виртуални събития са неизбежните механизми, чрез които всеки от нас може да повиши уменията и квалификацията си. Изискванията неимоверно нарастват в тази лавина от медицинска информация и ежедневното самоусъвършенстване е залогът за повече познания и висока, безкомпромисна квалификация!"

Вижте цялото интервю на д-р Румен Стефанов >>> ТУК >>>>

Коментари

Поздравления!Още много години успешен професионален път!