Публикация

Промоция на Неокс!

Възползвайте се от намалението във верига аптеки "Марешки" до края на септември. Търсете талоните за отстъпка във вестник "Животът днес"


До края на септември т. г., само във верига аптеки "Марешки", можете за закупите на по-ниски цени продуктите от серията NeOx.

NeOx крем съдържа пет оптимално подбрани природни съставки. Подходящ е за приложение при хронични травми на опорно-двигателния апарат, навяхвания, скованост и болки в гърба, болезнени мускулни спазми и растежения. Поради съчетанието на аналгетичен и релаксиращ мускулатурата ефект. NeОx крем се препоръчва за приложение при спортуващи, преди и след тренировки, както и при хора, упражняващи тежък физически труд.

 Промоционална цена 4,22 лева. 




NeOx маслен разтвор е уникална балансирана формула от 14 автентични индийски билки и есенциални масла, които са извeстни и традиционно широко използвани за симптоматично повлияване на отока, възпалението и съпровождащите ги болка и скованост при заболявания на опорно-двигателния апарат от дегенеративен и възпалителен характер-особено с преимуществено засягане на ставите. 

Подобрява оросяването в засегнатия крайник и подържа мускулния тонус при хора след продължително залежаване. Може да се използва в съчетание с физиотерапевтични процедури - ултразвук и йонофореза. Продуктът е преминал клинични тестове за ефикасност и кожна чувствителност. Изцяло растителният му произход го прави подходящ за продължително приложение, при ненарушена цялост на кожата. 

Промоционална цена 7,13 лева.

Коментари