Публикация

Естетични процедури в Център за зрение "Проф. Групчева"

Част от нашите услуги...


Естетични процедури

Естетичните процедури в Център за зрение професор Групчева са подбрани за да осигурят на нашите пациенти професионална медицинска консултация за нехирургични и хирургически възможности, за подмладяване и подобряване на външния вид и самочувствието. Тази част от нашата практика е неделима от философията ни да се предоставя висококачествено лечение на достъпни цени , в комфортна и безопасна среда. Всички наши специалисти са квалифицирани и специално обучени, така че можете да ни се доверите и да бъдете сигурни че ще получите най-подходящата за вас процедура.

info_box_4

Нехирургични естетични процедури

Ние предлагаме разнообразие на пилинг за ексфолиране на кожата и стимулиране на естествените процеси подмладяване на кожата чрез образуването на нови клетки, най-често на лицето, включително специалните зони около очите. Нашите експертни практикуващи лично изберат лечението, за да отговаря на вашия тип кожа и възраст.

Дермални филъри са специален интерес за нашия център. Те са много популярни в света, тъй като дават незабавен резултат. Прилаганото инжекционно лечение, може да смекчи бръчките, да изглади по-дълбоките линии и да попълни дефектите с цел постигане на гладки контури и видимо по-млада кожа. Дермалните филъри са най-популярни сред тези, които търсят бързо, нехирургично решение за кожа загубила обем и блясък.
Дермалните филъри, осигуряват отлични бързи и трайни резултати. Активната съставка на избор за нас е хиалуроновата киселина, защото тя се намира естествено в кожата, сухожилията и мускулите и е много ефективна за борба с естественото стареене. Ние сме специалисти в околоочната процедури, които мигновено придават свеж, младежки вид на лицето и блясък в очите.

В центъра, използваме комбинация от филъри на водещи френски фирми с доказани ефекти и изключителен профил на безопасност. Хирургичният ни опит осигурява бързина и безболезненост на процедурата.

В центъра предлагаме и процедури с ботулинов токсин, с цел намаляване силата на лицевите мускули , които са причина за появата на бръчки. Това е най- извършва нехирургичен процедура в света, но поради нашия терапевтичен опит (лечение на блефароспазъм) я прилагаме с голямо внимание. Това е лесен, безболезнен процес за намаляване появата на бръчки в областта на лицето, предимно в челото, очите и бузите, но при прилагането му трябва да се избягват пълни парализи и блокиране на изражението. Ефектът на ботулиновите инжекции е след няколко дни до две седмици и трае до 6 месеца. Всяко последващо инжектиране е с по-продължителен ефект.

Хирургични естетични процедури

Блефаропластиката или оформяне на клепачите, е класическа естетична процедура, за мъже и жени която след 2-4 седмици придава много по-млад и свеж вид. С напредване на възрастта губим еластичността на кожата около очите, появяват се „торбички” или отпускане и провисване на долния клепач. Горните клепачи също не са пощадени. Това пречи на периферното зрение, а при жените и на гримирането. Предразполагащи фактори за този козметичен проблем са тютюнопушене, излагане на слънце, по-малко сън и други фактори на околната среда. Лечението може да се комбинира с филъри и ботокс по преценка на хирурга.

Нашите техники за очно подмладяване са предназначени за отстраняване на отпусната кожа и преразпределяне на излишната мастна тъкан в областта около очите, както и стягане на мускулатурата с цел стегнат вид на кожата. Професор Групчева е получила своето обучение по козметична блефаропластика във Великобритания от един от водещите световни пластични хирурзи Ричърд Колин, в Морфилдс Ай Хоспитал, Лондон.

Внимание! Блефаропластиката се прави едновременно на двете очи. Налага се двуочна превръзка за няколко часа. Пълното възстановяване е от 2 до 4 седмици. В това време е възможно да има синини около очите и да се наложи да използвате тъмни очила. Дамите трчбва да знаят, че гримирането в този период е ограничено. Моля планирайте тази процедура съобразно вашите ангажименти и задължително ги обсъдете с хирурга.

Повдигането на веждите е допълнителна процедура, препоръчва се при увиснали горни клепачи в резултат на отпускане на челото и веждите. Процедурата подобрява позицията и на горните клепачи и може да се съчетае с блефаропластика. Може да бъде направена едностранно и двустранно. Вашият хирург трябва да прецени и да даде съвет за най-добрата комбинация от естетични процедури.

При нужда ние можем да Ви помогнем и чрез процедури за отстраняване на различни козметични дефекти около очите. За всеки проблем има решение, но то трябва да бъде намерено в процеса на консултация с един от нашите специалисти.

Нашата основна цел е да задоволим естетическите Ви потребности при спазване на добрата лекарска практика и осигуряване на безопасност.

Крайната ни цел е обща – постигане на желания ефект и подобряване на Вашето самочувствие!

Коментари