Публикация

Спечелете от най-модерните за 2015 слънчеви очила

Очаквайте играта "За здрави и красиви очи", която сме ви подготвили, и може да сте един от тримата щастливци, които ще спечелят слънчеви очила от колекцията на КВЯТ за 2015


Лятото си отива? Да, но и през есента ще има много слънце, според прогнозите на синоптиците, а после идва   зимата, когато очите ви отново трябва да са надеждно защитени, независимо дали ще излезете просто на разходка в планината или ще се спускате по пистите.

Един от начините да си спечелите чисто нови, модерни и по ваш избор очила, е като участвате в играта "За здрави и красиви очи". Всеки ден в рамките на играта/конкурс ще ви задаваме по един въпрос или ще ви поставяме по една задача.Отговорете вярно на поне пет от тях, за да участвате в жребия за атрактивните награди.

Преди това трябва просто да се регистрирате в CredoWeb с и-мейл и парола /ако още не сте го направили/, за да отговорите под зададения въпрос. Регистрацията отнема няколко секунди.

Не чакайте старта на играта, направете го още сега.

Задачите ще са с различен характер и ще проверят вашите знания, наблюдателност, съобразителност, креативност. Отговорите на някои ще може да намерите в публикувани от нас статии, като ние ще ви насочим към тях. За други сами ще трябва да се потрудите.

Очаквайте скоро!

Коментари

Очно здраве
3 сеп 2015 17:38

В CredoWeb , където Вие очевидно сте регистриран, така че просто очаквайте играта

каде да се регистрирам?