Публикация

СredoWeb и Токуда събират бременни и майки на училище

СredoWeb и Токуда събират бременни и майки на училище

Топспециалисти ще ги подготвят за първи грижи за новороденото


Най-голямата платформа за експертна комуникация в здравеопазването CredoWeb в партньорство с Аджибадем Сити Болница Токуда организират специално училище „Мама и бебе“ утре. То ще проведе по време на изложението БУЛМЕДИКА БУЛДЕНТАЛ от 11 до 12,30 ч. в сградата на ИнтерЕкспоЦентър в София. Бременни и майки ще получат професионални съвети как да се грижат за новороденото по всички съвременни правила от д-р Вяра Константинова от неонатологичното отделение на Аджибадем Сити Болница Токуда. Тя е лекар с дългогодишен опит. Квалифицирала се е в Лондон. Участвала е в редица научни форуми, с множество публикации в специализирания печат. Кинезитерапевтката Яна Раковска ще демонстрира как се  поддържа добрата кондиция на бебето с гимнастика и масаж.

За участниците ще има:

 - 100 книжки „Дневникът на мама“, осигурени от Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда;

-  100 подаръчни кутии с бебешка козметика, осигурени от Bioderma;

-   Последният брой на списание "Моето бебе" за всички участници в събитието;

 - 20 козметични комплекта за бебета, осигурени от Bioderma;

 - Един безплатен пълен ехографски преглед на новородено, осигурен от Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда - ще бъде изтеглен по време на събитието на томболен принцип от всички участващи.

Кулминацията на събитието ще бъде безплатна професионална фотосесия, осигурена от социалната платформа за здраве CredoWeb. Ако споделите след това снимките в CredoWeb и във Facebook, имате шанс за още 20 козметични комплекта за бебета (ABC Derm Hydratant, ABC Derm Мицеларна вода и играчка пингвинче) осигурени от Bioderma. Победителите ще бъдат определени с томбола.

В рамките на събитието участниците ще разберат, че  могат да намират ценни съвети за храненето, физическото и психическото  развитие на бебето и малкото дете в CredoWeb, че чрез платформата могат да се свързват с нужния им специалист, както и да участват в дискусии по важни за тях теми като хранене, ваксини, кърмене. Бременните ще научат за най-хитовите на пазара комбинации от витамини, как могат да се спасят от досадния запек, а майките ще разберат как най-ефикасно да се справят с коликите на бебето.

Коментари