Публикация

Световно известен учен открива Софийската дентална среща

С демонстрация на проф. Джанлука Гамбариниот университета „Ла Сапиенца” в Рим ще започне Софийската дентална среща, която се открива в 14.00 часа в столичния хотел „Принцес"...


С демонстрация на проф. Джанлука Гамбарини от университета „Ла Сапиенца” в Рим ще започне Софийската дентална среща, която се открива в 14.00 часа в столичния хотел „Принцес”.
Проф. Гамбарини ще представи съвременни техники за лечение на кореновите канали на зъбите при пулпити и абсцеси.

Той е канен като лектор на редица форуми в Европа, Северна и Южна Америка, Азия, Близкия Изток, Австралия и Южна Африка. Автор е на три книги и около 400 научни статии.

На Софийската дентална среща, която продължава до 21 септември, ще бъдат представени най-модерните технологии в съвременното зъболечение. Програмата включва над 50 лекции, практически курсове и демонстрации върху пациенти.

Сред лекторите на Софийската дентална среща са Жан-Франсоа Ласер – зам.-декан на Университета в Бордо, Ангело Троедан – директор на център за лицева естетика във Виена, доц. Доминик Клаве – преподавателка в университета „Виктор Сеголен” в Бордо, д-р Жан-Филип Мапет от университета в Тулуза, д-р Динос Контурас от университета в Солун.

В конференцията ще се включи и Рафи Романо – секретар на Международната федерация по естетична стоматология.


Коментари