Публикация

В каква физическа и психическа кондиция се намирате? (ТЕСТ)

Отговорете на 10 въпроса и си запишете отговорите



ОТГОВОРИ НА ТЕСТА:

  • Ако сте отговорили на повече от 6 въпроса с буква а/                                                               

По всичко личи, че вие сте в добра психическа и физическа форма. Вероятно се храните здравословно, имате достатъчен и спокоен сън, редувате умствени с физически занимания, работата ви носи удовлетворение, близките и приятелите ви карат да се чувствате щастливи. Поздравяваме ви и ви пожелаваме дълго да съхраните това състояние.

  • Ако сте отговорили на повече от 6 въпроса с буква б/

Вие имате нужда от промяна, за да се почувствате по-добре. Опитайте се да промените част от хранителните си навици, не се отказвайте от спортните занимания, които винаги започвате с ентусиазъм, но бързо се отказвате. Погрижете се да подсилите имунитета. Намерете си хоби, което подобрява настроението и ви кара да се чувствате добре.

Ваш незаменим помощник ще бъде AMBINOR, който е създаден специално за състояния на умора, стрес, възстановяване след боледуване и др. Неговите три основни съставки (Аргинин аспартат, магнезий и вит.В6) ще ви помогнат бързо и ефективно да преборите умората и надвиете напрежението.

AMBINOR повишава концентрацията и способността за запаметяване на информация, особено по време на изпити, сесии, важни състезания.

AMBINOR от една страна доставя нужната енергия на организма, а от друга спомага за детоксикацията и по-бързото адаптиране от зимния към пролетния сезон.

  • Ако сте отговорили на повече от 6 въпроса с буква в/

Вие определено имате нужда от консултация с лекар. Преценете към какъв специалист е най-добре да се обърнете или се посъветвайте първо с личния си лекар. Може би ще разработят за вас различен хранителен режим, съчетан с премерена физическа активност. Може би е добре да посетите енкринолог, невролог, психолог или психотерапевт. Със сигурност ще са нужни изследвания на хемоглобин, желязо и други показатели.

Не отлагайте ! Но и не забравяйте, че за да ви помогне докторът, първо трябва да си помогнете сами и да положите волеви усилия за това. AMBINOR със сигурност ще ви е от полза!

Вътрешни болести Гастроентерология Инфекциозни болести Кардиология Медицинска генетика и ембриология Неврохирургия Нефрология Образна диагностика Обща медицина Ортопедия и травматология Педиатрия Психиатрия Ревматология Социална медицина и здравен мениджмънт Спешна медицина Спортна медицина Съдова хирургия Токсикология Урология Фармация Хранене и диететика Магнезий Пролетна умора Умора и стрес Хронична умора Магнезий Пролетна умора умора Хронична умора стрес тест проблеми със съня амбинор ambinor Витамин В при умора за спортисти за енергия срещу умора Амбинор Енерджи Сексуални проблеми след боледуване за концентрация Ambinor Energy

Коментари

Имам нужда от промяна, което си е напълно вярно.