Публикация

За да отслабнете трайно и здравословно, пречистете тялото от отрови

За да отслабнете трайно и здравословно, пречистете тялото от отрови

Неефективното детоксикиране води до по-бързо натрупване на излишни „запаси от мазнини”


 

Организмът има нужда от доста енергия за неутрализирането и извеждането на хилядите вътрешни и проникнали отвън отрови. Научно е установено, че този процес е много по-ефективен при хората с нормално тегло.

Затлъстяването забавя отделянето на отровите.

Неефективното детоксикиране води до по-бързо натрупване на излишни „запаси от мазнини”. В самите мастни тъкани се акумулират опасни токсини. Често при диети в началото се наблюдава сваляне на килограми, но за кратко и след това, въпреки усилията и глада, старите килограми се връщат и теглото остава постоянно. Това се дължи, най-общо казано, на факта, че токсини се складират в мастните депа. Когато човек започне да отслабва, тези мастни клетки се разтварят. Но при неефективна детоксикация освободените токсини започват да циркулират. Тогава тялото решава, че е по-добре да не разтваря мастните депа, щом това води до интоксикация, и кантарът спира да показва понижение на теглото, въпреки че човек е ограничил храненето и калорийния прием.

Затова за трайно и здравословно отслабване е необходимо да се отделя голямо внимание на пречистването. Ефективната детоксикация изисква няколко важни стъпки:

  • пиене на много вода,
  • активен спорт и завишено потоотделяне,
  • прием на билки и минерали, които подпомагат организма в неговите обменни и пречистващи процеси

За никого не е тайна, че по време на Коледните и новогодишните празници всички прекаляваме с храната и алкохола – питки, баници, баклави, сухи мезета и пържоли, червено вино на корем са само малка част от няколкодневните угощения. Добре ще е след този калориен шок, да предвидим  няколко разтоварващи дни. Но , ако сте решили да отслабвате, добре пречистете тялото.

От друга страна, самият процес на цялостна и качествена детоксикация сам по себе си  често води до отслабване. Освободен от токсини, организмът ускорява метаболизма си, подобрява се храносмилането, засилва се имунната система. В много от случаите, след приемане на детоксикиращи средства, теглото спада, целулитът намалява, засилва се енергичността и се подобрява настроението.

В процеса на детоксикация ще ви помогне ДетоксиФайв. Със своята   формула от пет натурални съставки със специфични механизми за подпомагане на обменните и отделителни процеси в организма, продуктът допринася за защита на клетките от оксидативен стрес и за нормалната функция на имунната система.

Всяка от петте билки, чийто екстракт се съдържа във формулата на продукта, има своето специфично действие върху определен орган и система от човешкото тяло.

Aндрографисът, известен още като „кралят на горчивото”, ускорява обезвреждането и елиминирането на токсините чрез черния дроб и жлъчката. Той е мощен имуностимулатор.

Леспедезата пречиства по уникален механизъм бъбреците и кръвта. Билката извежда разпадните продукти от белтъчната обмяна.

Mащерката пречиства белите дробове, стимулирайки отделянето на секрети от дихателните пътища. Действа антибактериално и подобрява храносмилането.

Репеят пречиства кожата, кръвта и лимфата. Укрепва съединителната тъкан. Елиминира застоялите течности от тялото.

Органичният селен е мощен антиоксидант и клетъчен протектор, предпазващ от токсичния ефект на тежките метали. Оптимизира имунната и сърдечносъдовата система.

 

 

Коментари

DetoxiFive
19 дек 2016 15:37

Благодарим Ви много за доверието! Желаем Ви от все сърце здраве и светли празници!

Михаела Илиева
19 дек 2016 15:03

Аз по принцип пия много вода и препоръчвам на всички които искат да са здрави да пият много вода.Пих ензимите и искам да кажа че много добре ми подействаха на корема и съм си взела и този препарат и ще го почна след празниците и се надявам да стана съвсем добре.