SafeValue must use [property]=binding:  (see http://g.co/ng/security#xss)

Кое ни кара да посягаме на лекарите?

Отворена дискусия
78
Участници
40
Коментари
78
Участници
40
Коментари

Коментари

18 дек 2018 13:20

Какво е това множествено число НИ ??? На никакви лекари не съм посягал! Но,лично познавам един в ракова болница,който си го заслужава! Преди осем години ми вдигна кръвното и едва се удържах!????

18 дек 2018 13:18

Този коментар е изтрит от създателя му

За съжаление загубих майка си много рано ...изцяло по вина на лекарска небрежност. Това е моят най-голям стимул да се боря и да бъда добър лекар ! Въпросната лекарка заслужава много повече от удар,но........има Бог,нека той съди ! Както има всеотдайни и безкрайно отдадени лекари,така има и хора,които са объркали професията си. Болно ми е,адски ми е болно,че се налага да четем как има пребити лекари....болно ми е да слагат всички ни под общ знаменател... Най ми е болно обаче,че има лекари,които убиват или инвалидизират пациенти,провалят нечии живот и този на близките му,а след това заспиват без угризения... Защо? Та нали още от стъпването ни в университетите ни учат на най-важното - “PRIMUM NON NOCERE” ?! Болна и много тежка тема,но и с изключителна важност ....

18 дек 2018 13:45

И не само,там! Във Военно-Медицинска Академия, V градска ( I работническа ) и хематологиите е същото! По две денонощия и половина не идва лекар да те види! А също - Исул и Св. Иван Рилски. Ако ги попиташ нещо,все едно,че си им изял обяда! Устата ще им се откачат,сигурно,ако ти отговорят.

21 авг 2018 20:39

Нарушаване на Хипократовата клетва.Те не ценят човешкият живот а мислят само за "бумащината".Лъжат, не лекуват и убиват.Имам съвсем "пресен" случай в кардиологията.Дано никога не попадате там и същото бих казала за Св.Анна.Страшно е! Те са убийци и търговци !! 

16 авг 2018 22:12
Marian  Ivanov
16 авг 2018 22:12

Нарушаването на Хипократовата клетва, на Десетте Божи заповеди + Некадърност

23 юли 2018 11:54

Ще ви разкажа какво се случи с моя син ,пък вие преценете : Лявата му половина на белия дроб беше колабирала / не знам дали това е медицинския термин - забравила съм вече / .Решихме ,че ще го закараме в добра клиника. Лекаря ,който го прие беше много агресивен. Караше се с нас без причина. Прие го .Беше опериран от същия агресивен доктор . Както и да е всичко мина и тъкмо се канехме да си тръгваме ,когато дойде втората смяна лекари и се оказа , че ЛЕКАРЯ Е ГЛЕДАЛ СНИМКАТА НА ОБРАТНО  и вместо от ляво го е срязал от дясно. Втората смяна направи операцията където трябва . В последствие научихме ,че този доктор ОБИЧАЛ ДА СИ СРЪБВА.  Какво е виновен моя син за порока на доктор ,който не може да контролира себе си.

    Уважавам лекарите . Те са хората ,които ни помагат в труден момент ,но този ако го бях намерила / Ходих няколко дни по ред да го търся / голям бой щях да го бия.

13 дек 2017 11:18
CredoWeb
13 дек 2017 11:18

Комплексни мерки за превенция на посегателствата над медици разработи УМБАЛ „Свети Георги“. Предприетите действия са в съответствие със заповедта на главния прокурор Сотир Цацаров за създаване на организация и взаимодействие между прокурорите и центровете за спешна медицинска помощ в цялата страна, техните подразделения и лечебните заведения за болнична помощ, в които действат спешни приемни отделения и звена за родилна помощ.>>>https://www.credoweb.bg/publication/105367/merki-za-preventsiya-na-posegatelstvata-nad-meditsi

8 ное 2017 16:21
Албена Хюбнер
8 ное 2017 16:21

Срещу агресията трябва да се борим с всички средства. Графа създаде видео сингъла „Надежда“специално за кампанията на БЛС „Да спасяваш е призвание, не заслужава наказание. #ПребориГнева”. 

Необходимо е всяка една единица от обществото ясно да заяви своята гражданска и човешка позиция - ясно и категорично!

20 окт 2017 16:12
г-н Илия Илиев
20 окт 2017 16:12

на българските политици им е по-изгодно да има общество от инвалиди с циганско-турска буржоазия,отколкото да образоват българите,защото образованите хора са независими и свободни!

20 окт 2017 12:49

Наложи ми се вчера да посетя един медицински център със здравословен проблем. Пред кабинета на кардиолога имаше достатъчно хора, от които един силно изнервен. Оказах се след него. Когато дойде моя ред, разбрах, че мъжът пред мен е вдигнал голям скандал на лекарката, която се беше разтреперила. Заплашвал я, обиждал я, защото му се наложило да чака, а той имал спешна работа. Кардиоложката ме прегледа, опитвайки се да се държи професионално, но аз видях, че беше силно разстроена. Онзи индивид си беше тръгнал, без да понесе последствия за поведението си. Лекарите са хора, които отговарят за чуждия живот и всяка една егресия рефлектира не само върху тях, но и върху много други хора, затова подкрепям всяка инициатива, която би дала законодателно решение на проблема. НЕ съм специалист, но нямам как да няма възможност това да стане. Ако има подписка бих се подписал, а съм сигурен и че много други ще се подпишът.

20 окт 2017 16:13
г-н Илия Илиев
20 окт 2017 16:13

Явно не сте запознат с насилственото инвалидизиране в България на млади българи?


11 окт 2017 15:33
7 сеп 2017 11:06
Kokok "Ша" KoKo
7 сеп 2017 11:06

Този коментар е изтрит от създателя му