SafeValue must use [property]=binding:  (see http://g.co/ng/security#xss)

Кое ни кара да посягаме на лекарите?

Отворена дискусия
81
Участници
42
Коментари
81
Участници
42
Коментари

Коментари

24 юни 2019 19:53

На лекар не трябва да се посяга! Същото важи и за учителите, полицаите и като цяло всички хора! Опитите за саморазправа чрез бой трябва да се наказват сурово.
Сериозни наказания в НПК за хора, които посягат на лекар и заплашват лекар.
Човек който посяга на някого не е нищо друго освен един слаб човек.
Именно слабите хора си мислят, че чрез саморазправа ще постигнат нещо.
Друга причина за посегателство към лекар е пациента или неговите близки да излеят яда си на някого, най-близко в случая са лекар, медицинска сестра или друг специалист. Част от хората изливат яда си и посягат на лекари от липса на елементарно възпитание и култура.
Каквито и да са причините за агресията те трябва да бъдат премахнати.
Лошото е, че различни кампании които са насочени срещу намаляване на агресията не дават желания ефект.

24 юни 2019 22:04

Напротив! Милиционерите са си точно за бой,докторе! Те,не са полицаи,а са си точно милиционери. Имам ги,в близост до себе си,такива търтеи и не бих се задълбавал с подробности да ви отвратя,ако ви разкажа,защото тук не е такава темата и тази платформа си има строго определен профил. Просто изказвам мнението си,възоснова на вашия коментар. За съжаление и учителското съсловие е изключително корумпирано и в значителна степен си е точно "за бой"! Но,за най-голямо съжаление,вашето-лекарското съсловие е най-долното във България и по света. Но,най-вече във България! Медик във България сте и много добре знаете,каква завист има между вас-Българските лекари! Сред жените няма,такава завист! Ядете се много страшно,един друг! Може би се обединявате,само ако сте уморили някой пациент,но дори и тогава не сте единни! Това страшно много ме плаши,защото,аз имам нужда от вас лекарите! Не познавам и един човек,който да няма нужда от вас! Но,за съжаление има доста хора,които,това не го осъзнават! Ще бъда несправедлив към другите браншове,но ще отбележа,че без тях,някак си,мога и сам да се оправя! Съжалявам,не искам да ги обиждам! Но,без вас,лично аз,няма как да мина! И извинете ме,но,аз-това за вашето съсловие,ви го казвам,без ни най-малко лошо чуство към вас-гилдията и към вас в частност! И без никакво желание да ви обидя! Въпросът обаче,не е в това,докторе! Има ваши колеги,които,направо са си за бой,съжалявам! Обаче,въпросът е в това,че точно съвестни,кадърни и добри ваши колеги ще го отнесат,без въобще да са заслужили,подобно отношение! В нашата,мила България е така! Отнася го невинният човек! Някой гад ще нападне,някой невинен полицай,учител или лекар! Винаги,така става! Ето в това е проблема! И понеже,точно такива гадове пишат законите или законите са написани именно в тяхна полза,те нямат интерес да изковат справедлив закон,който да защитава лекари и други медици,както и учители и държавни служители от варварство и тормоз! Приятна вечер!

18 дек 2018 13:20

Какво е това множествено число НИ ??? На никакви лекари не съм посягал! Но,лично познавам един в ракова болница,който си го заслужава! Преди осем години ми вдигна кръвното и едва се удържах!????

18 дек 2018 13:18

Този коментар е изтрит от създателя му

За съжаление загубих майка си много рано ...изцяло по вина на лекарска небрежност. Това е моят най-голям стимул да се боря и да бъда добър лекар ! Въпросната лекарка заслужава много повече от удар,но........има Бог,нека той съди ! Както има всеотдайни и безкрайно отдадени лекари,така има и хора,които са объркали професията си. Болно ми е,адски ми е болно,че се налага да четем как има пребити лекари....болно ми е да слагат всички ни под общ знаменател... Най ми е болно обаче,че има лекари,които убиват или инвалидизират пациенти,провалят нечии живот и този на близките му,а след това заспиват без угризения... Защо? Та нали още от стъпването ни в университетите ни учат на най-важното - “PRIMUM NON NOCERE” ?! Болна и много тежка тема,но и с изключителна важност ....

18 дек 2018 13:45

И не само,там! Във Военно-Медицинска Академия, V градска ( I работническа ) и хематологиите е същото! По две денонощия и половина не идва лекар да те види! А също - Исул и Св. Иван Рилски. Ако ги попиташ нещо,все едно,че си им изял обяда! Устата ще им се откачат,сигурно,ако ти отговорят.

21 авг 2018 20:39

Нарушаване на Хипократовата клетва.Те не ценят човешкият живот а мислят само за "бумащината".Лъжат, не лекуват и убиват.Имам съвсем "пресен" случай в кардиологията.Дано никога не попадате там и същото бих казала за Св.Анна.Страшно е! Те са убийци и търговци !! 

16 авг 2018 22:12
Marian  Ivanov
16 авг 2018 22:12

Нарушаването на Хипократовата клетва, на Десетте Божи заповеди + Некадърност

23 юли 2018 11:54

Ще ви разкажа какво се случи с моя син ,пък вие преценете : Лявата му половина на белия дроб беше колабирала / не знам дали това е медицинския термин - забравила съм вече / .Решихме ,че ще го закараме в добра клиника. Лекаря ,който го прие беше много агресивен. Караше се с нас без причина. Прие го .Беше опериран от същия агресивен доктор . Както и да е всичко мина и тъкмо се канехме да си тръгваме ,когато дойде втората смяна лекари и се оказа , че ЛЕКАРЯ Е ГЛЕДАЛ СНИМКАТА НА ОБРАТНО  и вместо от ляво го е срязал от дясно. Втората смяна направи операцията където трябва . В последствие научихме ,че този доктор ОБИЧАЛ ДА СИ СРЪБВА.  Какво е виновен моя син за порока на доктор ,който не може да контролира себе си.

    Уважавам лекарите . Те са хората ,които ни помагат в труден момент ,но този ако го бях намерила / Ходих няколко дни по ред да го търся / голям бой щях да го бия.

13 дек 2017 11:18
CredoWeb
13 дек 2017 11:18

Комплексни мерки за превенция на посегателствата над медици разработи УМБАЛ „Свети Георги“. Предприетите действия са в съответствие със заповедта на главния прокурор Сотир Цацаров за създаване на организация и взаимодействие между прокурорите и центровете за спешна медицинска помощ в цялата страна, техните подразделения и лечебните заведения за болнична помощ, в които действат спешни приемни отделения и звена за родилна помощ.>>>https://www.credoweb.bg/publication/105367/merki-za-preventsiya-na-posegatelstvata-nad-meditsi

8 ное 2017 16:21
Албена Хюбнер
8 ное 2017 16:21

Срещу агресията трябва да се борим с всички средства. Графа създаде видео сингъла „Надежда“специално за кампанията на БЛС „Да спасяваш е призвание, не заслужава наказание. #ПребориГнева”. 

Необходимо е всяка една единица от обществото ясно да заяви своята гражданска и човешка позиция - ясно и категорично!

20 окт 2017 16:12
г-н Илия Илиев
20 окт 2017 16:12

на българските политици им е по-изгодно да има общество от инвалиди с циганско-турска буржоазия,отколкото да образоват българите,защото образованите хора са независими и свободни!

20 окт 2017 12:49

Наложи ми се вчера да посетя един медицински център със здравословен проблем. Пред кабинета на кардиолога имаше достатъчно хора, от които един силно изнервен. Оказах се след него. Когато дойде моя ред, разбрах, че мъжът пред мен е вдигнал голям скандал на лекарката, която се беше разтреперила. Заплашвал я, обиждал я, защото му се наложило да чака, а той имал спешна работа. Кардиоложката ме прегледа, опитвайки се да се държи професионално, но аз видях, че беше силно разстроена. Онзи индивид си беше тръгнал, без да понесе последствия за поведението си. Лекарите са хора, които отговарят за чуждия живот и всяка една егресия рефлектира не само върху тях, но и върху много други хора, затова подкрепям всяка инициатива, която би дала законодателно решение на проблема. НЕ съм специалист, но нямам как да няма възможност това да стане. Ако има подписка бих се подписал, а съм сигурен и че много други ще се подпишът.

20 окт 2017 16:13
г-н Илия Илиев
20 окт 2017 16:13

Явно не сте запознат с насилственото инвалидизиране в България на млади българи?


11 окт 2017 15:33