SafeValue must use [property]=binding: undefined (see http://g.co/ng/security#xss)

Детоксикирате ли се или иначе казано - прочиствате ли си организма от отровите?

Отворена

17
Участници
5
Коментара
С храната, с дишането, като цяло - с живеенето непрекъснато трупаме отрови в тялото си. Нека да поговорим как се справяме с тези отрови, чистим ли ги, пречистваме ли ги и с какви методи.

Описание

Човек е това, с което се храни - гласи един древен постулат и ако го ползваме като отправна точка - то ние сме предимно отрова, токсини, боклуци. Защото ежедневно излизат нови и нови данни за вредните вещества, които се съдържат в храните. И не само с тях - отрови поемаме не само хапвайки, но и чрез лекарстват, чрез въздуха и откъде ли не.

Здравето отвътре личи отвън - това е друг постулат. И наистина, за да сме здрави, трбва да започнем да изчистваме тялото си. 

Правите ли го? Как?

17
Участници
5
Коментара

Коментари

7 дек 2016 16:23

Разбира се, че се детоксикирам. Редовно хапвам чесънче, а вечер сипвам по една малка ракийка.

7 дек 2016 16:26

Сутрин не взимам, ама с булката имам проблеми.Понякога ме праща да спя в хола.

23 ное 2016 10:49

Все повече от познатите ми чувам, че се детоксикират, дори един близък беше ходил при някакъв "шаман" извън София, който му беше дал някакви треви да ги смеси със зехтин и да ги пие. Аз лично подхождам с голямо недоверие към подобни методи, дори смятам, че може да са опасни и вредни.

17 ное 2016 14:41

Хората са склонни да подценяват важността на качеството на храните, които приемат и непосредствената им връзка с качеството на живот и здравословния им статус. Информираният избор е валиден за всички сфери на живота, но най-релевантно се съотнася към избора на храната, която ще поднесем на трапезата. Нейните съставки са онези, които могат да предпазят или сериозно да увредят органите на човешкото тяло. А когато един орган се увреди, той повежда след себе си и останалите, тъй като функционирането на всеки един орган е в пряка връзка с цялостното състояние на организма. Затлачването с отрови е неминуемо при начина на живот, който води съвременния човек и схващането, че нямаме нужда да се изчистим от вредните вещества е вредно и погрешно.

8 ное 2016 17:06

Според мен човешкия организъм функционира така, че се детоксикира постоянно с всички органи и системи. Така, че едва ли има нужда от приема на нещо допълнително освен повечко вода плюс плодове и зеленчуци. Разбира се помага движението, ограничаването на пържено, панирано, пикантно, по-малко пушене и повече хубави емоции.