Участници

Мнения

SafeValue must use [property]=binding: undefined (see http://g.co/ng/security#xss)

Детоксикирате ли се или иначе казано - прочиствате ли си организма от отровите?

Участници

Мнения

avatar
Михаил Христов 31 май 2017 14:46

Разбира се, че се детоксикирам. Редовно хапвам чесънче, а вечер сипвам по една малка ракийка.

avatar
Михаил Христов 7 дек 2016 16:26

Сутрин не взимам, ама с булката имам проблеми.Понякога ме праща да спя в хола.

avatar
Маргарита Пеева 31 май 2017 14:46

Все повече от познатите ми чувам, че се детоксикират, дори един близък беше ходил при някакъв "шаман" извън София, който му беше дал някакви треви да ги смеси със зехтин и да ги пие. Аз лично подхождам с голямо недоверие към подобни методи, дори смятам, че може да са опасни и вредни.

Хората са склонни да подценяват важността на качеството на храните, които приемат и непосредствената им връзка с качеството на живот и здравословния им статус. Информираният избор е валиден за всички сфери на живота, но най-релевантно се съотнася към избора на храната, която ще поднесем на трапезата. Нейните съставки са онези, които могат да предпазят или сериозно да увредят органите на човешкото тяло. А когато един орган се увреди, той повежда след себе си и останалите, тъй като функционирането на всеки един орган е в пряка връзка с цялостното състояние на организма. Затлачването с отрови е неминуемо при начина на живот, който води съвременния човек и схващането, че нямаме нужда да се изчистим от вредните вещества е вредно и погрешно.

avatar
Милен Цветанов 31 май 2017 14:46

Според мен човешкия организъм функционира така, че се детоксикира постоянно с всички органи и системи. Така, че едва ли има нужда от приема на нещо допълнително освен повечко вода плюс плодове и зеленчуци. Разбира се помага движението, ограничаването на пържено, панирано, пикантно, по-малко пушене и повече хубави емоции.