Участници

Мнения

SafeValue must use [property]=binding: undefined (see http://g.co/ng/security#xss)

Детоксикирате ли се или иначе казано - прочиствате ли си организма от отровите?

Участници

Мнения

avatar

Михаил Христов

31 май 2017 14:46

Разбира се, че се детоксикирам. Редовно хапвам чесънче, а вечер сипвам по една малка ракийка.

avatar

Михаил Христов

7 дек 2016 16:26

Сутрин не взимам, ама с булката имам проблеми.Понякога ме праща да спя в хола.

avatar

Маргарита Пеева

31 май 2017 14:46

Все повече от познатите ми чувам, че се детоксикират, дори един близък беше ходил при някакъв "шаман" извън София, който му беше дал някакви треви да ги смеси със зехтин и да ги пие. Аз лично подхождам с голямо недоверие към подобни методи, дори смятам, че може да са опасни и вредни.

avatar

Здравословно хранене

31 май 2017 14:46

Хората са склонни да подценяват важността на качеството на храните, които приемат и непосредствената им връзка с качеството на живот и здравословния им статус. Информираният избор е валиден за всички сфери на живота, но най-релевантно се съотнася към избора на храната, която ще поднесем на трапезата. Нейните съставки са онези, които могат да предпазят или сериозно да увредят органите на човешко... Вижте повече

avatar

Милен Цветанов

31 май 2017 14:46

Според мен човешкия организъм функционира така, че се детоксикира постоянно с всички органи и системи. Така, че едва ли има нужда от приема на нещо допълнително освен повечко вода плюс плодове и зеленчуци. Разбира се помага движението, ограничаването на пържено, панирано, пикантно, по-малко пушене и повече хубави емоции.