Участници

Мнения

SafeValue must use [property]=binding:  (see http://g.co/ng/security#xss)

Трябва ли да се забрани пушенето в шатрите пред заведенията?

Участници

Мнения

avatar

д-р Елена Симеонова

Пневмология и фтизиатрия

22 фев 2020 11:35

Нека не сме толкова крайни. Ако не пречат на непушачите..

avatar

проф. Милко Сираков

Акушерство и гинекология

15 фев 2020 12:37

Отговорът ми и на двата поставени въпроса е - категорично ДА ! 1. В момента масово се злоупотребява с "вратичките" оставени от предишната забрана. 2. Като бивш пушач, преживял много трудности по пътя към пълното отказване, мога да кажа, че половинчатите мерки са мъка за всички. и за пушачи и за непушачи.

avatar

д-р Мария Маринова Данчева

Ревматология

15 фев 2020 12:09

Има мерки,които крещят от популизъм и copy and paste, дано тези не са такива! Умората от безсмислени,авторитарни решения е толкова голяма, че буферите на търпение са свършили отдавна! Всичко,което е крайно, не върши работа!

avatar

д-р Валентина Господинова Цанева

Инфекциозни болести

10 фев 2020 09:59

Считам, че в лечебните заведения е недопустимо да се пуши. Пушенето в кабинети и други помещения в болниците ни отдалечава от цивилизования свят и накърнява правата на пациентите - виждала съм пушене не само в кабинети, но и в Централна Стерилизационна в болница, дори и в Интензивни отделения!!!

avatar

д-р Анна Симеонова

Кардиология

28 яну 2020 22:12

Запазете здравето на пушачите и достойството,като ги върнете в заведения с аспирация

avatar

д-р Валентин Енев

Вътрешни болести

28 яну 2020 10:18

Най-много пушат кардиолозите дори в работните кабинети.Трябва да се дискутира от експерти и пример от развитите страни. В България се вземат решения про форма и нямат ефект.Нека да отиде голяма група специалисти в развитите страни и да докладват какво би се въвело в България.Реформите значат дисциплина ,а българина не иска правила и ако има такива да важат за другите.

avatar

д-р Катя Нанева, дм

Общопрактикуващ лекар

29 фев 2020 15:19

Това с ходенето по света го видяхме със здравната реформа, ходиха, гледаха и това успяха да снесат. Все ще успеят да измислят нещо българско за тютюнопушенето :)

avatar

д-р Елена Симеонова

Пневмология и фтизиатрия

27 яну 2020 20:36

Нека има толерантност. Направеното до сега е значително. Нека оставим правото на избор,без да вредим на непушачите. Според мен по- важно е да се спазва закона,а не да се променя.

avatar

д-р Милен Георгиев

Физикална и рехабилитационна медицина

27 яну 2020 15:11

Не,не трябва ,нужни са отделни помещения за пушене.Аз отказах цигарите преди 3месеца след 31 години стаж,но дима не ме дразни.

avatar

д-р Алма Узунова-Генова

Гастроентерология

27 яну 2020 09:37

Да,трябва,защото влиза пушщек в другите помещения и това не е е решение

avatar

д-р Христо Манолов

Педиатрия

18 яну 2020 13:24

Не, не трябва. Дискриминираните пушачи. .....По-добре инкриминирайде пушенето след обществен дебат. Министър Ананиев има за решаване по-значими проблеми в ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО!! Този ДЕБАТ звучи несериозно!!