Има ли починали от коронавирус?

Участници

Мнения

Има ли починали от коронавирус?

Участници

Мнения

Описание

Отново на вниманието на всички колеги:

Представяме ви информация от международен Webinar посветен на коронавирусната инфекция. В него е участвал и нашия патоанатом д-р Стоян Алексов, председател на българската асоцияция по Патоанатомия. Представяме ви линк към неговото интервю със заглавие: НЯМЯ ДЯ ПОВЯРВАТЕ! ПАТОАНАТОМИ ОТ ЕВРОПА КАТЕГОРИЧНИ: НИТО ЕДИН ЧОВЕК НЕ Е ПОЧИНАЛ ОТ КОРОНАВИРУС!

Линк към интервюто: https://paralel42.com/6389/bill-gates/

Поздравления за д-р Стоян Алексов

От екипа на клиниката по Интегративна медицина

Споделете:

Без да съм специалист, може ли такава липса на компютърна грамотност при автора ? Линк от анонимен сайт завършващ с bill-gates ? Жалко, че CredoWeb няма опция за прикрепване на изображения в постовете. Най-добре ни предпишете 5G чип “докторе” !

avatar
Пом.-фарм. Ниделина Петкова

Фармация

30 ное 2020 21:23

Грантирано я има тази болест не е измислица. В Нови пазар има поне 4 човека, които познава една от колежките в аптеката, в която работя и са починали от нея.

avatar
Апостол Вълканов Апостолов

Психиатрия

25 авг 2020 08:15

Ето доста по подробно за патоанатомични промени при заболели от Ковид от официален документ на Европейската асоциация на патолозите, а не от някакъв уебинар https://www.esp-pathology.org/_Resources/Persistent/5ab8a4bb85dea29d0cb4dccd405c86311156abd8/v9.pdf

avatar
Христо Дамянов, дм

Урология

24 авг 2020 16:42

Отново на вниманието на всички колеги: Представяме ви информация от международен Webinar посветен на коронавирусната инфекция. В него е участвал и нашия патоанатом д-р Стоян Алексов, председател на българската асоцияция по Патоанатомия. Представяме ви линк към неговото интервю със заглавие: НЯМЯ ДЯ ПОВЯРВАТЕ! ПАТОАНАТОМИ ОТ ЕВРОПА КАТЕГОРИЧНИ: НИТО ЕДИН ЧОВЕК НЕ Е ПОЧИНАЛ ОТ КОРОНАВИРУС! Линк към интервюто: https://paralel42.com/6389/bill-gates/ Поздравления за д-р Стоян Алексов От екипа на клиниката по Интегративна медицина

avatar
Апостол Вълканов Апостолов

Психиатрия

25 авг 2020 08:39

Д-р Дамянов, мнението на колегата Алексов е от средата на м. май. Нямате ли нещо по ново по темата?

След като няма починали от коронавирус,защо лекарите и сестрите масово отказват да помогнат?!!!!

avatar
Апостол Вълканов Апостолов

Психиатрия

14 ное 2020 14:16

Темата на дискусията е срам за съсловието, но автора явно не го разбира и още не я е изтрил.