Не отлагай лечението си - СЪБИТИЕ

Участници

Мнения

Не отлагай лечението си - СЪБИТИЕ

Участници

Мнения

62408dcd81c659b9e564d6adcdf6a2af

Описание

НЕ ОТЛАГАЙ ЛЕЧЕНИЕТО СИ ще бъде живо събитие с участието на знакови български лекари. Те ще обяснят как най-адекватно и без страх да се грижим за  здравето си в условия на пандемия от COVID-19.  Ще представят АКТУАЛНИТЕ ТЕНДЕНЦИИ в кардиологичните, белодробните заболявания, диабета, АГ и репродукцията, гастроентерологичните, урологичните, дерматологичните проблеми и зъболечението през последните месеци. Присъстващите ще имат възможност да задават въпроси.

 

Дата на провеждане: 8 октомври 2020 г. 

 

Час: 14-16 ч.

 

Място: Интер Експо център - изложението БУЛМЕДИКА ДЕНТАЛ, София, бул. Цариградско шосе, 147

 

Гост-лектори на събитието ще бъдат: проф. Иво Петров, акад. проф. Ивона Даскалова, проф. Борислав Владимиров, проф. Таня Тимева, д-р Александър Симидчиев, д-р Тихомир Мустаков, д-р Елмира Павлова и д-р Живко Сиромахов. Ще участва и д-р Бисер Ботев, председател на Софийската райнна колегия на Българския зъболекарски съюз.

 

За да заявите присъствие, ВКЛЮЧЕТЕ СЕ в страницата на събитието или ПРИЕМЕТЕ ПОКАНАТА (от зеления бутон по-горе)

 

Гостите на НЕ ОТЛАГАЙ ЛЕЧЕНИЕТО СИ имат право и на безплатен достъп до изложението БУЛМЕДИКА БУЛДЕНТАЛ в рамките на събитието. На входа трябва да представите попълнена поканата, която е като прикачен файл в страницата на събитието.
 

Ще има и томбола с награди за участниците.

Събитието ще се излъчва и онлайн.

 

Споделете:

avatar
Пом.-фарм. Ниделина Петкова

Фармация

6 дек 2020 22:38

Здравейте! Заради COVID19 наистина се отлагат някои интервенции няма ли шанс това да се промени, защото някои състояния се усложняват? И в стремежа да се опазим от него има и други заболявания заради, които можем да имаме критични състояния. Благодаря Ви много за поканата и отделеното време!

ЗДРАВЕЙТЕ! БЛАГОДАРЯ ВИ, ЧЕ МОГА ДА ЗАДАМ ЗДРАВОСЛОВЕН ВЪПРОС! МАЛКО СЪМ ОБЪРКАНА-ОТ ЕДНА СТРАНА ЗАСТРАШЕНИ ОТ КОВИД СА ХОРА СЪС СЛАБА ИМУННА СИСТЕМА, А ОТ ДРУГА - ЗА ХОРА СЪС СИЛНА ИМУННА СИСТЕМА ИМА ОПАСНОСТ ОТ МИОКАРДИД ПРИ КОРОНА ВИРУС? ТОГАВА КАКВА ИМУННА СИСТЕМА ДА ИМАМЕ?!?!

Мисля че. страха и паниката, която се всява целенасочено от известно време действа отрицателно на всички ни.

Здравейте, поздравления на екипа за чудесната информация която получаваме. Бих искала да попитам следното - майка ми е на 80 г и наскоро и поставиха диагноза износена колянна става. Бихте ли дали информация за лечение освен оперативна смяна на ставата. Примерно инжектиране на колаген и дали тази процедура е ефективна и в гр.Плевен има ли възможност за такива процедури. Благодаря ви и бъдете здрави!

При повишени стойности на сутрешната захар /над нормата, но под 7/ и гликиран хемоглобин 6,4 трябва ли да се приемат лекарства или е достатъчен само хранителен режим и физически упражнения? Благодаря предварително за отговора!

Здравейте! Ще споделя , че озонотерапията дава чудесни и постоянни резултати при повишена кръвна захар. На пазара вече има хранителна добавка за практикуване на озонотерапия ПРЕМИУМ 60 Успех

avatar
Анонимен
24 окт 2020 12:25

hekhfKEHFuehfUEHFKUIgwfugUGLg;OEUFGIUg;UGIugiluGiygUIFVufgILYF

Има ли някои най-нови методи за конвенциално лечение и болки на доста напреднали артрит и артрози на гръбначният стълб и долен крайник? Препарати като Peanil, Piascledine и Lirica подходящи ли са за самолечение за намаляване на болката? Става въпрос за възрастен, 72-годишен човек.

Здравете! Озонотерапията в комбинация с липозомна куркума, дават много добри резултати.

Моля да бъда записана за мероприятието на 08.10.2020г от 14:00ч!

Искам да изкажа своите поздравления към всички, които са свързани със сайта- публикациите, инициативите и коментарите са ми изключително полезни

Поздравления за инциативата!С Диабет тип 1 съм и съм пациент на проф.Ивона Даскалова (с инсулинова помпа съм). Искам да й благодаря, защото благодарение на нея, съм с последен гликиран хемоглобин 6,4 и знам колко е важно това за предстоящите ни зимни вируси, които ще ни атакуват и изобщо за един човек с диабет.Тъй като имам и сърдечни проблеми (стендове и ПМТ, приемам и амтикоагулант,, Еликвис",,,Ентресто"и,, Ритмонорм",въпросът ми е към проф.Иво Петров,дали наистина могат донякъде да ни предпазят антикоагулантите при евентуална Ковид-19 инфекция,имайки в предвид,че по последни данни вирусът атакува главно малките кръвоносни съдове и въпрос към всички-какви средства препоръчват за засилване на имунната система?(освен витамин,,Це"и мултивитамини? Благодаря предварително и успех!

Запознати ли са с Озонотерапията и къде е мястото и в условия на COVIT19 и като цяло за грижа за здравето? Благодаря!

В Кредоуеб вече има публикация по темата с участието на д-р Димитър Лазаров https://www.credoweb.bg/publication/121702/ozonoterapiyata-pokazaniya-i-nachini-na-prilozhenie