Предимствата на хибридния модел - споделен опит

Участници

Мнения

Предимствата на хибридния модел - споделен опит

Участници

Мнения

12542d3ee19631a901fce7ebdc0ce383

Описание

Новото издание на Pharma NextGen Reloaded се излъчи на живо онлайн на 23 април 2021 г. от 15 часа. Може да гледате записа, като се включите в това виртуално събитие! 

 

Pharma NextGen Reloaded е месечно виртуално издание, посветено на динамичните процеси в дигиталната комуникация и бизнес модела на фармацевтичната индустрия. 

 

Вече излъчихме три серии, посветени на различни теми:

1. Лекарите в новата реалност бе първата тема, която разгледа дълбоките промени в работата на лекарите от различните нива на здравеопазването.

2. Предизвикателства пред фармацевтичната индустрия в условията на пандемия представи гледната точка на различни компании.

3. Хибридният модел във фармацевтичната индустрия обедини експерти от 4 различни държави в търсене на нови подходи, стратегии за най-ефективно пренастройване на бизнес модела.

 

УЧАСТНИЦИ И ТЕМИ

 

🟣 Екатерина Карпузова, управляващ директор на "Байер България" сподели опита на фирмата, важни изводи за стратегията на работа в "новото нормално".

(Вижте кратко видео за престоящото издание с г-жа Карпузова по-долу)

 

🟣 Д-р Петър Велев, управител на "Екофарм" - една от българските компании с голям опит в прилагането на дигитални инструменти в своя бизнес модел.

(Вижте кратко видео за престоящото издание с д-р Велев по-долу)

 

🟣 Коментари на живо в студиото от д-р Кунчо Трифонов, ръководител на PR Health.

(Вижте кратко видео за престоящото издание с д-р Трифонов по-долу)

 

🟣 Водещ: Петър Галев, оперативен директор на CredoWeb.bg

Видео