Toujeo® в реалната клинична практика в България – постижения и предизвикателства при лечение на диабет тип 2

Участници

Мнения

Toujeo® в реалната клинична практика в България – постижения и предизвикателства при лечение на диабет тип 2

Участници

Мнения

29cdb8010c90daa265c51403c87443e5

Описание

Уважаеми колеги,

 

Фармацевтична компания Санофи има удоволствието да Ви покани на виртуална дискусия на тема „Toujeo® в реалната клинична практика в България – постижения и предизвикателства при лечение на диабет тип 2“ с участието на проф. Здравко Каменов от Клиника по Ендокринология към УМБАЛ „Александровска“ и проф. Цветалина Танкова от Катедра по ендокринология, Медицински Университет – София.

 

В качеството си на здравни експерти, които ежедневно лекуват пациенти с диабет, Вие ще получите актуална информация за ефективността и безопасността на Toujeo® при лечение на диабет тип 2 в реалната клинична практика в страната, и за предизвикателствата пред постигането на оптимален гликемичен контрол.

 

В дискусията ще откриете също образователни материали/ръководства  за пациентите затова как да живеят с диабет тип 2, препоръки за началото на лечение и титриране на дозата на базалния инсулин, както и препоръки за пациентите по време на COVID-19 епидемия, които може да използвате във Вашата ежедневна практика.

 

Надяваме се да продължим ползотворното си партньорство в осигуряването на надеждно лечение на Вашите пациенти, които живеят с това социално значимо заболяване.

 

С уважение,

 

Екипът на Санофи България

САНОФИ
САНОФИ