Участници

Мнения

SafeValue must use [property]=binding: cd3cdf0cc90b395831b63932436c134d (see http://g.co/ng/security#xss)

Предизвикателства и възможности при лечение на сърдечната недостатъчност в година на изпитания

Участници

Мнения

315124a40b6339909358f7fa494287d4

Описание

Тази дискусия е продължение на симпозиума на Boehringer Ingelheim на тема: „Мултидисциплинарен подход при лечение на сърдечна недостатъчност (СН) в условията на пандемията от COVID-19“, проведен в рамките на Националната кардиологична конференция организирана от Дружеството на кардиолозите в България в края на ноември 2021 г.

Тя ще Ви даде възможност да станете съпричастни на предизвикателствата и възможностите при лечението на пациенти със и без диабет и кардиоваскуларен риск в контекста на пандемията от COVID-19.

Видеозаписът ще Ви позволи да се запознаете с презентациите на специалните гост-лектори на симпозиума - проф. Джеймс Гавин (Атланта, САЩ), който представи темата „Обединени в грижата за пациента, ендокринолози и нефролози промениха разбирането за лечението на пациентите със захарен диабет тип 2 (ЗДТ2) и сърдечносъдови (СС) заболявания“ и проф. Щефан Анкер от клиничен комплекс „Шаритѐ“, Германия, който говори за  „Нови хоризонти за пациентите със СН и как кардиологичната общност променя парадигмата на стандартите за лечение на СН – фокус върху клиничното изпитване EMPEROR-Reduced”. 

Дискусията ще бъде модерирана от чл. – кор. проф. Асен Гудев, дмн, който е и председател на УС на Дружеството на кардиолозите в България и началник на Клиниката по кардиология, УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ”. В хода на това виртуално събитие той ще отговаря на всички ваши въпроси и коментари.