На разговор за ваксините

Участници

Мнения

На разговор за ваксините

Участници

Мнения

f9975315082b665e2dfa2c5a6754d88a

Описание

Министерство на здравеопазването започна онлайн разговор с медицинските специалисти за имунизациите, ваксините и тяхната полза и място в живота чрез поредица от виртуални срещи, дискусии, анкети и търсене на обратна връзка за подобряване на имунизационния обхват в страната.

 

На 2 април 2024 г. от 17:30 ч. очаквайте поредната онлайн среща в "На разговор за ваксините" - темата е Ваксинопрофилактика и право – коментарите на юриста! За улеснение добавете датата и часа в календара си.

📌Видео от уебинара (запис) Профилактика на HPV асоциирани заболявания – най-важните въпроси и отговори гледайте тук. Очертава се ролята на общопрактикуващите лекари в борбата срещу HPV при изпълнение на Националната програма за първична профилактика на рака на маточната шийка 2021-2024 г. Всеки участник може да гледа записа на уебинара, както и да чете и пише коментари. 

📌Втората тема е: „Добра имунизационна практика - споделен опит". Чрез нея се обръщаме към всички лекари в страната, прилагащи ваксини, да споделят своите правила на имунизации и въведени умения.

📌 Видео от уебинар (запис) на тема Как да защитим възрастните от пневмококови заболявания и защо? , провел се на 30 януари 2024.

📌 Видео от уебинара (запис) Нови препоръки за имунизации при недоносени и деца с хронични заболявания

За да виждате съдържанието в различните панели, трябва да приемете поканата или да заявите желание за участие (одобряват се само медицински специалисти).