SafeValue must use [property]=binding: undefined (see http://g.co/ng/security#xss)

Какво трябва да се промени в БОЛНИЧНАТА ПОМОЩ?

Затворена

905
Участници
110
Коментара
Това е първи панел от ОБЩЕСТВЕНАТА ДИСКУСИЯ ЗА ПРОМЯНА В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО

Описание

CredoWeb и националният седмичен вестник „Животът днес“ стартират виртуална обществена дискусия за необходимите промени в здравеопазването. 

Дискусията се провежда в CredoWeb от 20 февруари до 19 март 2017 г. в навечерието на парламентарния вот под мотото „Стани част от националната дискусия за промени в здравеопазването“.

Разделена е на 3 панела: болнична, доболнична помощ и лекарствена политика.

По всяка тема дискусията се провокира от въпросите на водещи имена в здравеопазването – лекари, дентални лекари, фармацевти, здравни мениджъри, представители на съсловни организации и фармацевтичната индустрия. 12 000 медицински специалисти, участващи в CredoWeb, имат възможност да се запознаят от първа ръка с визията на кандидат-управляващите, да коментират, да оценят идеите на политиците и заявят позиция за визията си за решение на проблемите в сектора. Така те ще станат част от активното лекарско общество.

Защо дискусията е уникална възможност за лекарската гилдия

  • Дискусията е затворена, провежда се в чиста професионална среда, което е гаранция срещу опити за популизъм, заиграване с нереални обещания.  Това позволява на лекарите да бъдат активни, открити и критични.
  • За разлика от класическите медийни дебати и предизборни събрания диалогът ще е продължителен, без лимит на въпроси и участници.
  • Политиците ще получат шанс да се вслушат в гласа на представителите на професионалната общност, и на тази база да коригират и доразвият идеите си в здравеопазването.
  • Всеки от участниците присъства с реалното си име, УИН, специалност и месторабота, което елиминира  риска от  манипулации, анонимни изяви  и атака на тролове
  • Тези, които се притесняват да се ангажират  с мнение или коментар, могат само да четат.
  • На базата на получената картина медицинската гилдия ще може да направи аргументиран политически избор.

Включването в дискусията ще става с изпратена лична покана или по заявка, одобрена от администратор. 

Няма да бъдат допускани коментари, които съдържат обидни, дискриминационни или нецензурни квалификации или нарушават конституцията на РБългария.

 

 

905
Участници
110
Коментара

Коментари

Loading...