1085
Участници
131
Мнения
Кои са важните ходове в ДОБОЛНИЧНАТА ПОМОЩ?

Кои са важните ходове в ДОБОЛНИЧНАТА ПОМОЩ?

Затворена

Това е втори панел от ОБЩЕСТВЕНАТА ДИСКУСИЯ ЗА ПРОМЯНА В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО

Правила

CredoWeb и националният седмичен вестник „Животът днес“ стартират виртуална обществена дискусия за необходимите промени в здравеопазването. 

Дискусията се провежда в CredoWeb от 20 февруари до 19 март 2017 г. в навечерието на парламентарния вот под мотото „Стани част от националната дискусия за промени в здравеопазването“.

Разделена е на 3 панела: болнична (включете се ТУК), доболнична помощ и лекарствена политика (включете се ТУК).

По всяка тема дискусията се провокира от въпросите на водещи имена в здравеопазването – лекари, дентални лекари, фармацевти, здравни мениджъри, представители на съсловни организации и фармацевтичната индустрия. 12 000 медицински специалисти, участващи в CredoWeb, имат възможност да се запознаят от първа ръка с визията на кандидат-управляващите, да коментират, да оценят идеите на политиците и заявят позиция за визията си за решение на проблемите в сектора. Така те ще станат част от активното лекарско общество.

Защо дискусията е уникална възможност за лекарската гилдия

  • Дискусията е затворена, провежда се в чиста професионална среда, което е гаранция срещу опити за популизъм, заиграване с нереални обещания.  Това позволява на лекарите да бъдат активни, открити и критични.
  • За разлика от класическите медийни дебати и предизборни събрания диалогът ще е продължителен, без лимит на въпроси и участници.
  • Политиците ще получат шанс да се вслушат в гласа на представителите на професионалната общност, и на тази база да коригират и доразвият идеите си в здравеопазването.
  • Всеки от участниците присъства с реалното си име, УИН, специалност и месторабота, което елиминира  риска от  манипулации, анонимни изяви  и атака на тролове
  • Тези, които се притесняват да се ангажират  с мнение или коментар, могат само да четат.
  • На базата на получената картина медицинската гилдия ще може да направи аргументиран политически избор.

Включването в дискусията ще става с изпратена лична покана или по заявка, одобрена от администратор. 

Няма да бъдат допускани коментари, които съдържат обидни, дискриминационни или нецензурни квалификации или нарушават конституцията на РБългария.

 

Мнения

Loading...
Реклама