SafeValue must use [property]=binding: undefined (see http://g.co/ng/security#xss)

Изцяло частно здравеопазване в България-за или против ?

Отворена

38
Участници
5
Коментари
Какво трябва да е участието на държавата в системата на здравеопазването? Част от системата за национална сигурност ли са болниците ? Какъв %от БВП трябва да отдели страната за здраве за да изпълни своите задължения към сектора? Справедлива и солидарна ли е всъщност настоящата''солидарна''система ?
38
Участници
5
Коментари

Коментари

5 сеп 2018 21:13

Въпросът е абсурден, както и цялата ни държава. Кажете, в коя нормална държава здравеопазването се крепи на частна практика? Кой ще плаща лечението на бедните, ако държавата не участвува? А коя частна болница прие някой от пострадалите при катастрофата в Своге?

16 авг 2018 22:13
Marian  Ivanov
16 авг 2018 22:13

Против!

Единственото спасение на българското здравеопазване е бързата и цялостна приватизация. Само това ще "излекува" здравеопазването

ДА НО ЗА  ЧАСТ  ОТ  БОГАТИТЕ СОФИЯНЦИ  И ВЕРОЯТНО ЗА ОЩЕ  20%  “ИМАЩИ“ БЪЛГАРИ , НО НЕ  ЗА  ОСТАНАЛИТЕ !?!?

1 юни 2017 09:53

Преди доста време, поне 20 години, един приятел коментира, че "ходел на лекар само с пистолета си, като небрежно давал да се види, че носи оръжие". Само тогава бил уверен в доброто отношение на целия персонал. Звучи като шега, но и през 2017, с увеличаващ се частен сектор, отношението към пациента не се подобрява. Причини много.