Участници

Мнения

SafeValue must use [property]=binding: undefined (see http://g.co/ng/security#xss)

Алтернативни методи за лечение на рак

Участници

Мнения

avatar

Анонимен

16 юли 2018 11:28

1.

При "стандартната научна" медицина има статитстика и за успешните случаи и за неуспешните - както за лекарствата, така и за терапиите. 
При алтернативната медицина няма такава статистика и това е предпоставка за отвратителни злоупотреби и всеки успешен случай се раздухва като 100% успеваемост.
Известно е, че екстракти от алое вера са помогнали на онкоболни. Но не е известно на колко други онкоболни същите екстракти не са помогнали. Известно е, че в САЩ има описани единични случаи, при които онкоболни са се излекували единствено с молитва. А дестки хиляди други онкоболни не са успяли да се излекуват с молитва.

2.
Когато онкоболен провежда терапия от стандартната медицина свързана с прием на лекарства (химиотерапия, имунотерапия, а не лъчелечение), то (според мен) в същия момент не трябва да прибягва и до алтернативна медицина, тъй като с алтернативната медицина може да неутрализира лекарствата от стандартната медицина.
Алтернативната медицина трябва да се провежда самостоятелно - и личното мое мнение е алтернативната медицина да се провежда след като стандартната се е изчерпала като методи и лекарства.

Моля за мнение за нов продукт - Нормацел. Какво е мнението ви?Благодаря!

Мисля, че е по-добре Овосан.

АЛКАЛНА ДИЕТА. БЪДЕТЕ ИНФОРМИРАНИ! http://e-zdravey.com/bg/alkalna-dieta-lekarstvo-za-rak-ot-1923-g-no-skrito-ot-horata/" target="_blank">http://e-zdravey.com/bg/alkalna-dieta-lekarstvo-za-rak-ot-1923-g-no-skrito-ot-horata/>

Великият Рик Симпсън. Лечение с медицински коноп. http://www.konop.bg/category/Медицина/3/заболявания/67" target="_blank">заболявания - Медицински коноп - категория - konop.bg 

Великият Рик Симпсън. Лечение с медицински коноп. http://medicalmarijuana.bg/istoriqta-na-rik-simpson/" target="_blank">Бягство от изцелението - Историята на Рик Симпсън Който не е запознат да прочете! :) 

avatar
ТОДОР ТЕОФИЛОВ 31 май 2017 14:46

Имате ли информация и впечатления от син скорпион на Фондация Неогенезис?

avatar
Драго Цинцаров 31 май 2017 14:46
avatar
Тина Малинова 13 фев 2015 10:45

Знаех за това лекарство преди 15 години и даже бяхме намерили жена да го донесе за баща ми от Виена срещу 1400 марки. Обаче тя се оказа фармецевтка и ме убеди, че Продан Христов е шарлатанин и само ще си дадем парите. Не мога да си простя, че не опитахме

avatar
Тина Малинова 31 май 2017 14:46

Не знам за какви алтернативи говорите. Ракът не се лекува, може само да се облекчава състоянието на болния и то до едно време. Баща му почина от рак на 50 г. Дълго време се измъчвах от угризения, че не сме направили всичко по силите си, за да го спасим. Преди няколко години от рак се разболя и най-добрата ми приятелка - тогава 30-годишна. Събрахме огромни суми, за да я пратим на най-новите и уж ефективни терапии. Опита какво ли не- то бяха гъби, то беше кленов сироп, картофени обелки, бъз, 1000 вида билки, не помня още какво. Бори се почти 6 години и угасна ужасяващо пред очите ми. НЯМА ЛЕЧЕНИЕ ЗА РАКА

това не е така. Ако човек влезе в ремисия и няколко (мисля, че пет) години няма релапс, се смята за излекуван. Което за съжаление, не означава, че няма отново да се разболее от същия или друг вид рак.

avatar
Гриша Димов Грозев 11 дек 2019 09:31 Редактиран

Някъде из Форумите лансирах едно понятие- евнусия имащо отношение към рака. Така както един евнух не може да даде поколение, така според мен е редно да се приучи медицината как да спира растежа на рака и неговото размножаване. Има точки по китайските меридиани, които индикират  наченките на рак. Точката се намира на три пръста от свивката на китката, върху горната  повърхност на ръцете. При натиск, ако се усети болка макар и малка, това е вече аларма за започнал да се развива рак. Трябва веднага да се палпират точките Цзи/Си/ за да се разбере по кой Меридиан е заболяването. Ако точката е болезнена в ляво, заболяването се намира в дясно и следва да се разсее тази точка с убождане или с акупресура и веднага да се стимулира по същия начин точката, привличаща защитната енергия. Всеки Меридиан си има симетрични точки за привличане на Защитната Енергия, която енергия може би е нещо като матрица, която, наложена в точката веднага възвръща нормалното състояние. Лансирах и друго понятие, тумохондрия с разбирането, че именно там става някакво объркване на баланса между ИН и ЯН чието следствие е развитието на рак. Етимологически изведох понятието от митохондрия тъй като митохондриите  са своего рода електроцентралите в  човека. Нямам паричните средства за да проведа няколко експеримента със задачата събиране на аналитичен материал.