SafeValue must use [property]=binding: undefined (see http://g.co/ng/security#xss)

Време за плаж! Как да се спасим, ако заспим на плажа и се събудим като

Отворена

13
Участници
1
Коментари
Скоро ми се случи. Плаж, слънце, жега. Заспах на плажа. Като се събудих - ужас! Знам много продукти за такива случаи. Но реших да експериментирам със сапун Ганожи на DXN намазах се и го оставих върху кожата. Ефектът бе поразителен. И на следващия ден пак бях на плажа.

Описание

Клиент и партньор съм на DXN, чийто бизнес са продукти с лечебната гъба рейши (ганодерма, лингжи). Вече няколко години ползвам техни продукти - обичам кафето им, горещия школад, ползвам много от хранителните добавки. Но днес искам да ви кажа как се спасих от ужасно изгаряне на плажа.

В разрез с всички препоръки, обичам да стоя на плажа цял ден. Но въпросния ден заспах на плажа. Като се събудих - и пържолите ми завидяха. Рядко ми се случва, но деня предполагаше нужда отзащитни средства. Беше слънчево и горещо. 

Сигурно и вие знаете много продукти за такива случаи - пантенол,  различни козметични кремове,... оцет, кисело мляко, дори ракия...

Реших да експериментирам. След душа се намазах със сапун Ганожи на DXN и без да се изплаквам го оставих  върху кожата. Ефектът бе поразителен - много бързо се успокои кожата, нито ме боля, нито ме дразнеше... През нощта спах "като къпана". И на следващия ден пак бях на плажа.

Споделих го с близки. И те останаха доволни!

ТУК  ще намерите информация за продуктите на DXN.

Сигурно и вие имате опит с изгаряне на слънце! Успешно ли се справихте?

13
Участници
1
Коментари

Коментари

29 авг 2016 14:30

Аз тази година открих английската марка Cabana Sun и съм направо възхитена. Кожата ми е ужасно бяла, от онзи тип съм - много светла кожа с много тъмна коса. Обикновено ходя на солариум поне 7-8 пъти преди море, щото иначе ставам червена като рак. Тази година не успях да се подготвя и отпътувах направо към морето. Даже слънцезащита не бях си купила, понеже нямах време. В местната дрогерия в Царево една леля ми предложи тази марка, тъй като белите чужденци само нея купували. Малко се зачудих, понеже е доста евтина, обаче нямах избор (нивея и гарние не купувам за нищо на света). Взех 50 фактор и направо се изумих - цял ден изкарах на плажа с едно намазване от сутринта. Грам не изгорях, а даже потъмнях и то съвсем равномерно. Не знам какъв е тоя сапун, но на всички препоръчвам да не се оставят да изгорят, защото слънцето е мега вредно.