cover photo
От
06.10.17
До
08.10.17
Златни пясъци, България
Интернационал
thumbnail

Варна - ЕХО 8

Научно събитие,  Отворено

Уважаеми колеги,

От името на Организационния комитет Ви каним да участвате в редовната ехокардиографска конференция „Варнаехо 8”, която ще се проведе в периода 06 - 08 октомври 2017 г. в хотел Интернационал на к.к. Златни пясъци, гр. Варна.

Форумът е организиран от Сдружение на специалистите по ехокардиография „ВАРНАЕХО” със съдействието на Дружеството на Кардиолозите в България и Медицински Университет – Варна.

Това събитие има вече 16-годишна история и по традиция събира над 200 кардиолози от страната с интерес в образната диагностика на сърдечните заболявания. Гост-лектори винаги са изявени специалисти от Европа. Ще се представят и най-изявените български специалисти в областта на образната диагностика на сърдечно-съдовите заболявания.

Основна тема на форума тази година ще бъде КЛАПНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ НА СЪРЦЕТО. Едновременно с научната програма ще се състои изложба на водещи фармацевтични и инструментални фирми.

Актуална информация, както и окончателна програма на събитието ще бъдат качени в сайта на Работната група по неинвазивна образна диагностика: http://echo.cardio.com/ както и на: http://www.facebook.com/echocardiographygroup

Искрено се надяваме, че ще приемете поканата ни за участие във форума.

Очакваме Ви!

С уважение, Доц. д-р Йото Йотов

Председател на Организационния комитет на симпозиума

Споделете:

0
Участници
0
Интересуващи се
Започва на: 06.10.2017
Свършва на: 08.10.2017
Златни пясъци, България
Интернационал

Коментари

0
Участници
0
Интересуващи се
Започва на: 06.10.2017
Свършва на: 08.10.2017
Златни пясъци, България
Интернационал