От
03.11.17
До
05.11.17
Стара Загора, България
бул. „Александър Батемберг“ №28,
thumbnail

Международен обучителен семинар по психология

Курс/семинар,  Затворено

Международен обучителен семинар по психология ще се проведе в рамките на Седмицата на идивидуалната пихология от 3 до 5 ноември в Стара Загора.

Гост-лектор на семинара ще бъде д-р Антея Милър (Anthea Millar) от Факултета на ИКАССИ. Организатори на събитието е Българското общество по индивидуална психология (БОИП) в сътрудничество с Тракийския университет, Педагогическия факултет и Академия за ранно детско развитие „Бобче Топче" в Стара Загора.

Основна тема на семинара е качественото провеждане на супервизията, особено при работа с деца. Ще се обърне внимание и на вторичната травма в отношенията между клиент и терапевт. В рамките на три дни експерти в областта на индивидуалната психология ще обсъждат метода на окуражаващата комуникация, какви са основните човешки потребности (малоценност и превъзходство, социално включване и ключови компетентности), както и супервизия да учители, основана на рефлексията. Как да осигурим насърчаваща обратна връзка, която да включва подкрепа и промяна, е другият въпрос, на който специалистите ще се опитат да дадат отговор. 
Лекциите ще се проведат в залата на ЗараЛаб на Сити Център Стара Загора, а демонстрациите  - в Академията за ранно детско развитие „Бобче – Топче", която е и учебна база на Педагогически факултет към Тракийски университет. Всеки ден участие в семинара ще носи по една кредитна точка на участниците и издаване на сертификат от Педагогически факултет на Тракийски университет.
Всички желаещи да присъстват могат да се регистрират през електронната форма ТУК.

Споделете:
0
Участници
0
Интересуващи се
Започва на: 03.11.2017 09:00
Свършва на: 05.11.2017 16:00
ЗараЛаб, Сити Център Стара Загора

Коментари

0
Участници
0
Интересуващи се
Започва на: 03.11.2017 09:00
Свършва на: 05.11.2017 16:00
ЗараЛаб, Сити Център Стара Загора