cover photo
От
24.11.17
До
25.11.17
София, България
ул. Блага вест №3
thumbnail

Симпозиум по офис хистероскопия 24-25 ноември 2017 г. МБАЛ "Надежда"

Научно събитие,  Отворено

СИМПОЗИУМ ПО ОФИС ХИСТЕРОСКОПИЯ С ПРАКТИЧЕСКИ СЕСИИ "ХИРУРГИЯ НА ЖИВО"

24-25 ноември 2017 г.

 

 

Уважаеми колеги,

 

Каним ви на специализиран международен медицински форум, който МБАЛ "Надежда" организира на 24-25 ноември 2017 - Симпозиум по офис хистероскопия с практически сесии "хирургия на живо".

 

Събитието е част от поредица обучителни форми за медицински специалисти от страната и региона, на които болницата кани уважавани световни имена в бързо развиващата се област на амбулаторната хистероскопия.

 

Като лектори и тутори на предстоящия симпозиум в България пристигат проф. Серхио Хаимович (Испания/ Израел), проф. Джампиетро Губини (Италия) и д-р Луис Алонсо Пачеко (Испания). Към тях ще се присъединят колегите ни д-р Георги Стаменов и д-р Димитър Цветков.

 

Форумът е в двудневен формат, като първият ден е посветен на лекции и дискусии, фокусирани върху различни практически аспекти от използването на хистероскопската техника, вкл. полипи, сраствания, миоми, истмоцеле.

Вторият ден включва практически сесии "хирургия на живо", които ще предложат уникална възможност за развиване и надграждане на уменията в реална среда. Тази част ще се провежда едновременно в три паралелни операционни зали - практически упражнения за начинаещи и за напреднали, и демонстрационни операции на сложни случаи от чуждестранните лектори.
Срещата с индустрията ще бъде допълнена от няколко сателитни симпозиума, а за първи път програмата включва и сесия Среща с експертите - кратки индивидуални консултации с лекторите.

Работният език на Симпозиума е английски.

За събитието предлагаме два типа регистрация -ПЪЛЕН ДОСТЪП(позволяваща лично участие в сесиите "хирургия на живо", с такса 400 евро) и СЛУШАТЕЛ (наблюдение на сесиите "хирургия на живо" по видео-конферентна връзка, с редовна такса за регистрация от 120 евро и такса с отстъпка за специализанти от 60 евро). Местата в групите са ограничени - запазете датите в календара си още сега!

 

За допълнителна информация:hystero-laparoscopy-courses@nadezhda.bg

Програма

Прикачени файлове

Споделете:

0
Участници
0
Интересуващи се
Започва на: 24.11.2017 09:00
Свършва на: 25.11.2017 18:00
ж-к Красна поляна

Коментари

0
Участници
0
Интересуващи се
Започва на: 24.11.2017 09:00
Свършва на: 25.11.2017 18:00
ж-к Красна поляна