cover photo
От
01.12.17
До
01.12.17
София, България
кв. Разсадника, ул. Христо Благоев 25-31
thumbnail

Kръгла маса на тема “Рисково акушерство”

Курс/семинар,  Отворено

Имаме удоволствието да обявим провеждането на Кръгла маса за млади специалисти, специализанти и студенти по медицина на тема „Рисково акушерство“ на 1 декември 2017 г. (петък) в Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Научното събитие се организира в памет на проф. Димитър Радонов и е съвместна инициатива на Медицински комплекс „Д-р Щерев“, Медицински университет „Проф. П. Стоянов“–Варна и Институт по репродуктивно здраве.

За участие в кръглата маса е необходима предварителна регистрация ТУК.

Програма на научното събитие можете да видите от ТУК.

В програмата на кръглата маса са включени реални медицински казуси като Placenta Praevia и Placenta Accreta, теми като прееклампсията и постпарталната хеморагия, презентации, посветени на сърдечния арест в акушерството и белодробната тромбоемболия. Чрез телевръзка на живо ще се включат лектори от Медицински университет „Проф. П. Стоянов“–Варна. По този начин общностите на младите медицински специалисти в два от най-големите центрове за медицинско обучение в страната – София и Варна – ще обменят опит и ще споделят впечатления от наученото по време на своята специализация и стартирала акушеро-гинекологична практика.

За участие в Кръглата маса на тема „Рисково акушерство“ не е необходимо заплащане на такса. Събитието е насочено към млади специалисти, специализанти и студенти по медицина, но възможност да се регистрират напълно безплатно за участие имат всички медицински специалисти с интерес по темата. Регистрацията дава възможност за участие във всички включени в програмата презентации и дискусии, а също така осигурява сертификат със съответен брой кредитни точки от Български лекарски съюз (за участниците, регистрирани в съюза).

Не пропускайте да се регистрирате за участие в Кръглата маса за млади специалисти, специализанти и студенти по медицина на тема „Рисково акушерство“, която ще се проведе на 1 и 2 декември в Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Ще се радваме да срещнем гледните точки на младите специалисти и техните опитни ментори при разрешаването на казуси и предизвикателства от акушеро-гинекологичната практика.

Към регистрационната форма: ТУК.

Прикачени файлове

pdf
Програма

Споделете:

Коментари