cover photo
От
31.05.18
До
03.06.18
Правец, България
хотел Риу Правец
thumbnail

Национален конгрес по ревматология

Научно събитие,  Отворено

Уважаеми колеги,
 
за мен е изключителна чест да Ви поканя на Националния конгрес по ревматология, който ще се проведе от 31 май до 3 юни 2018 г. в хотел Риу Правец ****. Забележителното е, че през 2018 година се навършват 35 години от основаването на Българското дружеството по ревматология, събитие което трябва да отбележим достойно.
 
Традиционно нашите научни форуми са едни от най-големите и значими научни медицински събития в страната. На този конгрес ще имаме възможност да се запознаем с върховите постижения в областта на ревматологията, да дискутираме по актуални въпроси и не на последно място утвърдени специалисти и млади колеги ще имат възможност да обменят ценен опит.
 
Научната програма на конгреса ще включва изследователски тези, които обединяват достиженията на световните практики и съвременния клиничен опит в България. Няма да пропуснем и сателитните симпозиуми на водещите фармацевтични компании, които ще ни запознаят с модерните и бъдещи технологии и лекарствени разработки.
 
От мое име и от името на Организационния комитет на Националния конгрес по ревматология с удоволсвие ще Ви приветствам в Хотел Риу Правец****!
 
 
С уважение,
     
Проф. Д-р Румен Стоилов
Председател на Организационния комитет
Председател на Българско дружество по ревматология

 

Основни теми:

  • Възпалителни ставни заболявания
  • Системни заболявания на съединителната тъкан
  • Дегенеративни ставни заболявания и кристални атропатии
  • Varia

Регистрация: Регистрационният формуляр е достъпен и на страницата на CIC Ltd. www.cic.bg. http://cic.bg/natsionalen-kongres-po-revmatologiya/, както и на http://rheumatologybg.org/.

 

Резюмета: Краен срок за изпращане: 29 март 2018 г.

Бихте могли да вземете участие в предстоящия конгрес с доклад или постер. Всички изпратени резюмета ще бъдат разгледани от научния комитет на конгреса. Моля изпратете резюмето си на имейл rheumatology2018@cic.bg

Споделете:

1
Участници
0
Интересуващи се
Започва на: 31.05.2018 14:00
Свършва на: 03.06.2018 12:00
Правец, България
хотел Риу Правец

Коментари

1
Участници
0
Интересуващи се
Започва на: 31.05.2018 14:00
Свършва на: 03.06.2018 12:00
Правец, България
хотел Риу Правец